Samsung Galaxy 集中討論區 (64)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
大約$2200
想買部tab 6
主要睇下片
買唔買得過
我就咁熄左個notification就算,我噤入去佢都唔係backup緊
咁你back唔backup到上 google drive
冇特別留意喎,通常我想機/有野想搞會專登手動backup一次
前排重裝WhatsApp load唔返Google drive啲backup, 要熄咗佢用返local backup先得
我終於搞掂咗!! 我 local backup先然後重裝就可以backup上 drive
SMT Note 10+ 256
現有客戶 5998
好吸引
淨睇片s5e夠做 有其他需求先上s6啦
《Note10+快閃優惠 機價即減$2,000》

嚟SmarTone買Samsung Galaxy Note10+ 256GB – 幻白色,即減$2,000,只需$5,998!仲送12個月升級版雙面保護「SmarTone爆芒換新™」(價值$350) !特選客戶快閃優惠,即去門市選購啦!

優惠期11月16至24日,貨量有限,視乎供貨情況。受條款及細則約束。查詢/取消21593960
上次5599.......
唔啦 等s11
想要黑色……
特選客戶,係咪貴plan 客戶
家庭Plan
有冇用case
note 10 plus 是否會再送兩個充電板
有無辦法可以電話介面用英文
但google用返中文?
送嗰個line friends係type c座
另外嗰個line friends無線叉電器係七折換購
再另外嗰兩個無線叉電器
單頭要買active 1先送
雙頭就買active 2送
本身用緊iphone8plus但嫌睇netflix麻麻質素(對比朋友部iphone 11pro),打算買部s10/ s9做娛樂機

想問s9/s10 mon質素分別大唔大? 例如顏色/hdr
Google play 成日要清 data 先更新到啲 app
有冇個smart octopus用唔到網上增值
試下 uninstall 個 Samsung pay 再重裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞