Samsung Galaxy 集中討論區 (64)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
點知你做過啲乜試過啲乜,一係咁啦,你寫晒你做過既嘢出黎,費事一陣建議你點做,你又話 "你諗到果啲嘢我諗唔到"
人越有自信,越易錯係啲低 B 嘅地方,trust me
依個應該係自家U既時間表
855應該要遲d
人地想幫你仲係度串柒柒咁
咁樣係唔會型d
係喎 唔記得港版不嬲係遲過全世界咁滯
我見上年s8 up one ui 係4月
咁下年s9 suppose都係差唔多時間
有兩種玩法:
Dex + Win10/MacOS 去返三星download 左個安裝檔先,我印象中好似駁左線已經會叫你download,無就去下面條link:
https://www.samsung.com/hk/apps/samsung-dex/
另一種係手機駁hdmi,手機會問你行mirror / Dex mode
你咁撚叻就唔使上嚟問人啦柒頭
你竟然咁好氣答佢
S10+ 有無高質case推介?
我記得我係第一種:一插線就自動問我download
thanks?
咁低B既解決方法你會諗唔到?
預咗有delay
呢個時間應該似啲
港版通常都係跟大陸個時間
有冇試過其他尿袋/線
未必係部手機有問題
記得年頭Note 9係二月尾咁上下
S10出之前有得up
所以Note 10應該都係睇住S11個期嚟up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞