Samsung Galaxy 集中討論區 (64)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
LG V30 係 LG 近年 LG 少有嘅核電機 (佢啲電唔知點解 G2 pro 後就收晒皮)

我部 S9+ 都唔覺好大電
同以前S7 差唔多
求磨砂貼推介,本人s10
淘既你唔介意就買

[url]【三星s10磨砂水凝膜三星s9/s8手机软膜s9+全屏覆盖防指纹游戏专用s10+防汗曲面全包边钢化贴膜s10e原装电竞s9+】https://m.tb.cn/h.evlcGTO?sm=c32914 點£擊☆鏈ㄣ接,再选择瀏覽嘂..咑№亓;或復ず■淛这句话₤iwVOYwHTHTO₤后咑閞👉淘灬寳👈[/url]
因為我真係好憎反光見到自己個樣同埋磨砂無咁反光
渣馬跑手買Note 10有耳機/喇叭送
因為G Pro 2打後2K IPS好食電
係唔係會用唔到指紋解鎖
v30 835加降頻加垃圾mon
我用完v20發現三叔機簡直係核電
有無人部note10 用 facebook app 成日㩒左圖片佢又唔彈出黎?
摺機摺得多
中間個接口位肯定收皮
用到,無問題
唔關note10事
係android facebook app 問題
哩個情況應該係因為signal收得差
Note 10多ram咪唔似lg kill app,咪食電多
有冇啲水凝貼係滑,同用到指紋解鎖
係amazon見到部a10e 細細地又平幾好咁 想買黎做2nd phone
有無人知唔知香港會唔會出? amazon買既香港台又用唔用到?
或者有咩平既細機介紹?
原裝s10+ 張貼花撚晒, 岩岩換左張閃魔

唔差喎, 有神器好易貼
S9+垃撚圾 用咗未夠一年就倒水倒到戇鳩
得3500mAh 845又食電
閃魔水凝貼定玻璃貼
指紋無問題?
膠貼, 指紋完全冇問題
今日部s10+去三叔到換咗張mon貼,張貼係冇咗鏡頭個角其他都ok呀
100?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞