Samsung Galaxy 集中討論區 (64)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
THX 第一次用智能手錶 除左入歌運動 我都唔知有咩額外功用
me too
其實好似冇乜用
我都係一出即買 但最尾跌左落水
過左三年啦 差唔多要換機認命啦

但用左咁耐S10 真係唔錯
中學生攞嚟出貓好正
我自己都係S7用家
都係一出就買 就算我換S10+個陣部S7都完全無事
不過自己覺得手機用左3年就要換(唔理好壊)
我直頭冇諗過裝app
當靚靚電子錶用就算
地圖最好用係咪here wego
我鐘意輕D 所以買active 2
冇所謂呀 我都用慣左無線 但2千尾3千頭買部預左做後備又好似唔抵
如果我1700蚊買部2手 9+會唔會好ON9
今年諗住換 後尾睇睇下部S7又冇咩特別問題 諗住下年先買S11
點知頂唔到最後
仲有3個月睇你頂唔頂到
都真 其實幾慳錢
但我S7>V30+>S9>S10
LG狗也不
我真係唔到用唔到都唔換 我S7對上個部S3真係頂唔順D電用得超快先換 最誇個陣差完98%度訓覺 訓醒得返13%我即刻睇下個日期 我係咪訓左2日
咁我會買A20s
部機再廢始終都係新機
當然最後都係睇你點決定

如果唔一定要三叔咪買Nokia啲Android One機
好多都好平
咁好啦 我再睇下先 唔該哂
watch only mode舊電可以頂到一個月
想問下宜家出Note 9做副機邊度出好?
lag到痴線 頂咗幾年
s7 出左半年九月個陣先買
部機無乜事電老化唔嚴重
但32GB 真係太少頂唔順
撞到快閃特價剛換了note 10+
link?
淨係搵到原價3698
iphone xr 想轉note 10+ .

大鋪係咪最平$76xx ?

細鋪price 好似6千頭都有, 信唔信得過。

trade in 2手都可以。
我之前就係用S10E,之後換左S10,再之後將部S10比左我老婆用,自己用ROG Phone 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞