其實asso嘅grade係咪比得鬆手好多?

247 回覆
109 Like 38 Dislike
asshole們
CU 7%拎A
poly hd一定係最緊

讀既野唔係同degree冇咩分別咩

好似啲科仲要同degree一齊考

同意 同degree 咁緊

屌,緊撚到呢。。。尤其ELC

Elc 拿b 都已經求神拜佛
利申:2科elc 都拿咗c
有溫書就一定高分
大學溫左都未必高分
有溫書就一定高分
大學溫左都未必高分

你班asshole仔中學時期温左書
dse咪又係炒到仆街
大學同hd/asso 考試個模式都唔同
一個考你理解 一個考你背書
講真由hd同asso 上返u個陣
頭一個sem 真係唔適應

最大分別係在於對手素質

而樣真 大學最廢都可以屌打asso大部分人

space上個sem General English III 份卷全部都係mc,淺到得初中程度都可以有勁多人得2_ /60
我唔否認grade可能鬆少少,但係咪個個都爆到?定係有人酸人地入到好科ja?
唔係比得鬆手 無睇咩對手
我唔否認grade可能鬆少少,但係咪個個都爆到?定係有人酸人地入到好科ja?

asshole仔真係好鍾意打飛機
痴綫到覺得有人會葡萄asshole
唔係比得鬆手 無睇咩對手

三大大部分course嘅a range都界乎5-15%
你睇下asshole啲a range有幾撚高先講野啦

正常人係個個都爆到
grade鬆到過4都爭爆頭 入唔到好科
利申:asso仔 見識到大部分asso仔係幾撚仆街/蠢 稍微標青/努力少少既人就會高分
大學同hd/asso 考試個模式都唔同
一個考你理解 一個考你背書
講真由hd同asso 上返u個陣
頭一個sem 真係唔適應

最大分別係在於對手素質

而樣真 大學最廢都可以屌打asso大部分人

space上個sem General English III 份卷全部都係mc,淺到得初中程度都可以有勁多人得2_ /60

Asso大把過3 英文字都唔識多隻 分析都冇
不過唔會得初中程度咁淺呀
CityU Asso 除咗ELC爛grade
其中一科major 有個killer
聽聞得20%人 pass到
仲要最高分係B

通常分開上 但一齊考 一齊拉

學一樣 通常分開上 但一齊考 一齊拉
仲要最高分係B

hang on
仲要最高分係B

hang on

樓豬小心
班asso子好惡
一陣又問你咩u咩科

asso>>>lingu ied cu engine

屌x6出沒
睇邊間asso
太空人個邊
Poly hd表示緊到想喊
未讀過,但我觀察asso GPA 4= degree gpa3 左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞