其實asso嘅grade係咪比得鬆手好多?

247 回覆
109 Like 38 Dislike
asso肯讀就有分
大學讀完都唔識
poly hd一定係最緊
讀緊asso 表示係派grade 但都仲有班人唔過3
其實Asso本身就係比dse失敗者讀 垃圾要讀書一定覺得係chur

利申:gpa3.9x都睇唔起自己係asso仔
我覺得係asso拎a+ = 大學既c+ - b- 到
不過asso b+ 好易

邊有咁誇張

差唔多啦 大學a range 少係事實
cityu asso有d course平均gpa1.幾

你講緊jupas嘅本部asso定cccu?如果係jupas嘅話爛grade好正常

本部果個真係大伏
樓豬小心
班asso子好惡
一陣又問你咩u咩科
asshole有一半人gpa過3

degree 有冇?
poly hd一定係最緊

同意 同degree 咁緊

degree 有冇?

Degree緊係冇啦

degree 有冇?

Degree緊係冇啦

bba個啲咪得 其他faculty唔易
我幫ex寫份asso psychology essay可以寫到全班最高分,我仲要完全無讀過任何心理學相關嘅嘢,只係睇吓佢啲notes同上wiki搵吓資料就落筆。可想而知asso平均水平

利申:我面講嘅嘢只係發夢夢到
聽講hku有啲course asso 同degree一齊上堂咁個grade scale 一唔一樣

一樣

分開計㗎

好似有D一齊拉 有D分開拉 睇讀咩
Asshole仔打飛機
City asso果陣有科ELC 6個credits 既爛grade科
無論你係degree 定asso
只要AL UE得e就要讀
Asso要計GPA
Degree唔洗計,只要pass 就得
好多asso撚都爛grade
asso班垃圾讀到爆4又可以direct year 3讀三大同人一齊畢業 仲要first hon𠻹 人生贏家
當年ASSO 3.7左右,但去到UGC都係剛過3。

ASSO係易,但唔讀一樣死,只可以話ASSO有心教個班的會話你知點樣溫先高GRADE
有咩好問
asso普遍水平咁撚參差
靚grade一定易架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞