其實asso嘅grade係咪比得鬆手好多?

247 回覆
109 Like 38 Dislike
我asso差過大學wo gpa
CityU asso 有科core平均gpa係0.9 如果本身英文差 仲要俾ELC 拖一拖咁樣真係....

但呢個major 唔過3都升到bor
CityU asso 有科core平均gpa係0.9 如果本身英文差 仲要俾ELC 拖一拖咁樣真係....

班year2 話 佢地有interview既平均都3.2左右

班year2 話 佢地有interview既平均都3.2左右

肯定之前有低過3既人升到

肯定之前有低過3既人升到

你都識講之前
其實唔係

不過利申 hea讀asso sem1 & 2 再chur讀sem 3收到poly engine offer
等緊ust engine offer
大學同hd/asso 考試個模式都唔同
一個考你理解 一個考你背書
講真由hd同asso 上返u個陣
頭一個sem 真係唔適應

最大分別係在於對手素質

而樣真 大學最廢都可以屌打asso大部分人

啱呀

最大分別係在於對手素質

啱呀

asso唔讀書個堆就係囉

最大分別係在於對手素質

啱呀

asshole仔真係夠曬厚顏無恥

最大分別係在於對手素質

啱呀

asso唔讀書d人比起大學少,但係好多人英文好差同唔識讀書

最大分別係在於對手素質

啱呀

asso唔讀書d人比起大學少,但係好多人英文好差同唔識讀書

asshole仔多弱智
不嬲派 不過仲有班人都係唔過3
真心多謝佢地拉低條curve
生為垃圾 我很抱歉
我準備好啲事就會上路
多謝上面各位 特別係user_迷離妹妹 多謝你經常喺各大non-jupas post出沒話我知我有幾垃圾
希望你可以上天堂 唔使喺地獄見到我呢啲垃圾
生為垃圾 我很抱歉
我準備好啲事就會上路
多謝上面各位 特別係user_迷離妹妹 多謝你經常喺各大non-jupas post出沒話我知我有幾垃圾

巴打咪亂嚟
[上連登,勿認真]
連登本來就係比人9up嘅場所
不必咁認真看待留言
就算而家係asso/hd
只要努力讀書
都可以升得返u
何必因為自己係asso/hd仔就自暴自棄
即使最後升唔返
都其實仲有好多出路
如警犬/aco/各種sales
不要因一時失敗而做傻事
hd asso肯定鬆手好多啦
生為垃圾 我很抱歉
我準備好啲事就會上路

巴打咪亂嚟
[上連登,勿認真]
不必咁認真看待留言
只要努力讀書
都可以升得返u
即使最後升唔返
都其實仲有好多出路
不要因一時失敗而做傻事

多謝你 我暫時都仲會存在
生為垃圾 我很抱歉
我準備好啲事就會上路

巴打咪亂嚟
[上連登,勿認真]
不必咁認真看待留言
只要努力讀書
都可以升得返u
即使最後升唔返
都其實仲有好多出路
不要因一時失敗而做傻事

多謝你 我暫時都仲會存在

讀書失手好少事咋嘛,可以係好多方面東山再起,做人失手eg.自殺就好大件事同無得翻身啦
一定係 對手水平唔同
唔出奇丫
佢地目的係要劃一條線去俾大學收non-jupas
唔同大學要劃條線黎分hon/dean-list
拎住best 5 20分好彩入polyhd駁升ust
辛苦極都好過dse,升到上去又讀少好多cre
我asso同degree個陣個gpa差唔多咋喎
asshole狗入到黎GPA起碼跌>0.8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞