其實asso嘅grade係咪比得鬆手好多?

247 回覆
109 Like 38 Dislike
City asso果陣有科ELC 6個credits 既爛grade科
無論你係degree 定asso
只要AL UE得e就要讀
Asso要計GPA
Degree唔洗計,只要pass 就得
好多asso撚都爛grade

UE得E 爛GRADE咁抵撚你死啦
講到爛GRADE好唔抵咁
BTW 回返TOPIC
ASSHOLE仔CGA好似3.5以上先入到3大
但係CGA3.5係UST已經=FIRST HON
咁你話邊個鬆手
仲有 唔好話你UE岩岩PASS
DSE ENG拎3 大把人入UST讀LANG都係硬食C RANGE咋
利申 讀UST E幾日CHUR左幾科MIDTERM 好大壓力要上黎踩下ASSHOLE仔
asso班垃圾讀到爆4又可以direct year 3讀三大同人一齊畢業 仲要first hon𠻹 人生贏家

asso仔is辣殺
拎個別例子冇用既
有更多垃圾係u又上唔到 學費又交左2年然後鳩流流咁出黎做野
駁唔到
利申:asso爆4但係考前仲係咁打機
好心啦 讀得asso就係廢過人
如果唔係洗乜讀asso?

比人笑廢 咁真係駁唔撚到既
唔想比人笑咪努力上番UGC囉

利申space仔
而家已經好後悔個陣揀poly hd而唔係cc

polyhd得一樣野好就係唔洗3322夠gpa就收番

之後d野無意義地深
講真學ive淺小小之餘闊番d教多d野好過
不過都就收皮,冇咩好講1
yes
Asso留下負評
睇睇UST咪知 個mean係D

有無咁誇 應該c+ b-到啦

利申 Ust D過2科,但自問嗰陣真係好hea
Asso exam-oriented 啲 有好多練習比你操
大學就真係教你知識多啲
讀asso 似讀多兩年中學咁
我fd asso 3.8 , ugc first hon 畢業
IVE HD難啲定Asso難啲
大學同hd/asso 考試個模式都唔同
一個考你理解 一個考你背書
講真由hd同asso 上返u個陣
頭一個sem 真係唔適應

最大分別係在於對手素質

最大分別係在於對手素質

而樣真 大學最廢都可以屌打asso大部分人

但比grade緊好多,對手又幾乎at least dse 20分 當你起 poly hd拿 3.0 ,你估你起出面asso拿幾多
Asshole仔基本上好易過3 因為個個都係咁廢 一拉curve就好易拉高
好過Cu engine啦
同意個grade好好多 學既都深

但更重要既係asso唔走堂 個個星期清晒d野
做幾年past paper 過左mid term日日摺拉把
IVE HD難啲定Asso難啲

會唔會太睇得起班屎眼仔
poly hd一定係最緊

同意 同degree 咁緊

屌,緊撚到呢。。。尤其ELC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞