其實asso嘅grade係咪比得鬆手好多?

247 回覆
109 Like 38 Dislike
成日見到大量asso gpa爆4爆到九彩咁,相反degree就算係dean's list個堆都真係得幾條友>3.6 3.7,究竟係asso派grade派得鬆定係degree派得嚴?
問黎晒氣
讀asso班人一定話好chur好難
又或者話dse唔岩佢地玩所以英文拎2
之類
大學拉完curve都派勁少A
Asso 成堆人都A range
仲要asso條curve.....

咁你話啦
問黎晒氣
讀asso班人一定話好chur好難
又或者話dse唔岩佢地玩所以英文拎2
之類

我讀asso
我會話好鬆手
Asso 根本係一盤生意
賣家同買家明買明賣
邊度比得鬆手D人咪去邊度讀 lor
Asso 根本係一盤生意
賣家同買家明買明賣
邊度比得鬆手D人咪去邊度讀 lor

咁各大生意佬都要互相猜度既
唔係咁簡單架
asshole有一半人gpa過3
成班辣殺asshole仔自知理虧唔敢駁
只好鬼鬼祟祟地留下負皮
成班辣殺asshole仔自知理虧唔敢駁
只好鬼鬼祟祟地留下負皮

認咗衰仔啦喎
正皮咗
睇睇UST咪知 個mean係D
聽講hku有啲course asso 同degree一齊上堂咁個grade scale 一唔一樣

一樣
聽講hku有啲course asso 同degree一齊上堂咁個grade scale 一唔一樣

一樣

分開計㗎
Engine asso 第一年淨係教 dse phy m2 數
自己諗
cityu asso有d course平均gpa1.幾
我覺得係asso拎a+ = 大學既c+ - b- 到
不過asso b+ 好易
我覺得係asso拎a+ = 大學既c+ - b- 到
不過asso b+ 好易

邊有咁誇張

hkcc個邊點
asso d 野相對來講係淺d 同埋其實佢比較重視練習 多於思考 姐係其實佢會盡量出d tut 同pp 既題目 好少會見到d 題目係一完全無見過
同埋killer 少之又少 如果kill 得太金 好快會比人炒左
jupas入邊既asso hd就緊好多
hkcc space差唔多個個都3點幾 4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞