[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區

1001 回覆
26 Like 10 Dislike
suki你個衰女包記得幫我寫茱麗葉
suki你個衰女包記得幫我寫茱麗葉

搭地鐵見到前面條友著黃衫
我諗都係去

男定女
到咗場暫時未有得買紀念品

駛唔駛有飛先買到???

入場前買,係樓上
冇話洗唔洗飛,一陣再update

因為我睇星期日, 駛唔駛check飛入入到去買野果個位???

暫時未知
因為依家電梯位俾人封住唔俾上

仲未買得?

仲未
話開場前先有得買
一陣肯定餓狗搶屎咁款

點解g奶個fd咁快買到
就到啦
cm話隻碟
得最好時光 麻煩你
每次聽到關於呢個演唱會既消息真係來回地獄又折返人間,一時又聽到訪問話佢唔會唱16號愛人個啲爛大街,怨鬼歌,一時又傳佢會唱想得太遠、一拍兩散、痛愛,好緊張呀頂!

講真,呢個show要口碑就算啦,駛撚理班街客口味咩
希望唔好有非fans都識唱既歌

你覺得英皇+無自信既「唱歌機器」會唔理街客咩?

睇jy演唱會既舞台魅力,好難想像佢咁無自信同無主見
cm話隻碟
得最好時光 麻煩你

兩首歌150蚊!?!?!?!?

Fans club 話有痛愛
cm話隻碟
得最好時光 麻煩你

真係嘅話都好仆街
cm話隻碟
得最好時光 麻煩你

真係嘅話都好仆街

好似真係得兩首屌
100蚊兩首
要飛入去買紀念品
問個白痴問題,演藝個台係咪無大銀幕
有無人想聽玩家同it doesn't matter
好鍾意呢兩首

玩家 咁新又side 都唔似會唱

Plug過唔會啦

佢連愛怪物的你都唔知plug,玩家呢啲佢更加唔知

唔係話plug過但少唱/ 未唱過都會唱咩
買嘢要有飛
拎住張飛先上得去電梯
屌排緊隊買紀念品見到前面條女點be true

舊年去過睇子華嘅舞台劇 係冇嘅
fc話唱貪嗔癡 同 痛愛要舉紙

貪嗔癡正

傻到令人憤怒

我諗住寫呢首落紙
而家唔洗

寫茱麗葉

我29一定會寫與蝶同眠

兩首都好想聽!!
fc話唱貪嗔癡 同 痛愛要舉紙

貪嗔癡正

傻到令人憤怒

我諗住寫呢首落紙
而家唔洗

寫茱麗葉

我29一定會寫與蝶同眠

JY抽中之後
咁啱我地又準備左呢首歌 痛愛送比大家

有聲

480應該夠做
每次聽到關於呢個演唱會既消息真係來回地獄又折返人間,一時又聽到訪問話佢唔會唱16號愛人個啲爛大街,怨鬼歌,一時又傳佢會唱想得太遠、一拍兩散、痛愛,好緊張呀頂!

講真,呢個show要口碑就算啦,駛撚理班街客口味咩
希望唔好有非fans都識唱既歌

agger

480應該夠做

前度就係睇山頂
我連法拉女神d眼耳口鼻都睇唔清啊diu

480應該夠做

前度就係睇山頂
我連法拉女神d眼耳口鼻都睇唔清啊diu

fc專屬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞