[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區

1001 回覆
26 Like 10 Dislike
入FC 其實有咩福利

N年前入過其實都幾好玩嘅
平時可以出下活動
嗰陣久唔久又會有d音樂會可以去
6月又有生日會咁囉

不過今次入完都有d性趣keep住入
遲d再開演唱會就可以一場街場一場跟FC
係咪一定要VIP 1080飛先入到後台?

張$1080係多隻碟,無得入後台架
入FC 其實有咩福利

平時可以出下活動
6月又有生日會咁囉

幾吸引咁
不過下次都唔知仲有無side track fc 場
諗起以前會出FUN搵祖簽碟
入FC 其實有咩福利

平時可以出下活動
6月又有生日會咁囉

我都諗住之後會續
如果今年搞生日會一定去
N年前去過一次
不過個次無得影合照
影合照要抽
後台搵佢 佢簽哂

嗚呀 好妒忌

這些機會
經過呢次SIDE TRACK燃起返我對祖嘅熱情
入FC 其實有咩福利

平時可以出下活動
6月又有生日會咁囉

幾吸引咁

老老豆豆我諗佢都唔會再開side track演唱會
但我覺得今次反應咁好(暫時嚟講)
佢之後演唱會應該都會敢加一兩首side track落去
入FC 其實有咩福利

平時可以出下活動
6月又有生日會咁囉

我都諗住之後會續
如果今年搞生日會一定去
N年前去過一次
不過個次無得影合照
影合照要抽

今年搞一定去呀
生日會我都係去過一年jar
嗰次係捐錢就可以影
當時真係少年太年輕, 因為自己著得太樣衰所以冇影
諗住之後大把機會…點知
Give love a break 同紅牌出場都好好聽
不過我諗 完全冇機會唱
不過我諗 完全冇機會唱

紅牌出場 05演唱會都唱過嘅
不過Give love a break真係冇咩機會喇
容祖兒FB post緊靚相
不過我諗 完全冇機會唱

Give Love a Break要搵埋農夫現場Rap埋先正

擺左張相放FB,等啲懶係以為自己係Fans、但係又唔願意自己買飛既無聯絡「朋友」妒忌下
入FC 其實有咩福利

平時可以出下活動
6月又有生日會咁囉

我都諗住之後會續
如果今年搞生日會一定去
N年前去過一次
不過個次無得影合照
影合照要抽

今年搞一定去呀
嗰次係捐錢就可以影
諗住之後大把機會…點知

我去個次係係灣仔餐廳搞咩糖果party
伏爆
入FC 其實有咩福利

平時可以出下活動
6月又有生日會咁囉

幾吸引咁

得一兩首咁少?
其實我覺得今次個show係前面有d歌比較side, 後半part係完全可以放入平時演唱會唱
不過我諗 完全冇機會唱

Give Love a Break要搵埋農夫現場Rap埋先正

擺左張相放FB,等啲懶係以為自己係Fans、但係又唔願意自己買飛既無聯絡「朋友」妒忌下

your fd
我未睇唔想知道曬d backdrop 同衫
但jy就瘋狂係fb出相
我未睇唔想知道曬d backdrop 同衫
但jy就瘋狂係fb出相

Unlike佢先啦
入FC 其實有咩福利

平時可以出下活動
6月又有生日會咁囉

我都諗住之後會續
如果今年搞生日會一定去
N年前去過一次
不過個次無得影合照
影合照要抽

今年搞一定去呀
嗰次係捐錢就可以影
諗住之後大把機會…點知

我去個次係係灣仔餐廳搞咩糖果party
伏爆

我唯一去嗰次都好伏下
不過上排睇佢d相, 近年都好似好好多
入FC 其實有咩福利

平時可以出下活動
6月又有生日會咁囉

幾吸引咁

得一兩首咁少?
其實我覺得今次個show係前面有d歌比較side, 後半part係完全可以放入平時演唱會唱

佢係咁夠膽就好喇
只希望佢呢次show之後對自己d歌有返d信心
其實佢舊時d歌真係有唔同風味
不得不提返 他狠過你
live真係嗰種feel真係平時演唱會冇架
好羨慕你地呀
係咪唔多快歌?
不過我諗 完全冇機會唱

your fd

好羨慕你地呀
係咪唔多快歌?

平均一場兩首快歌
其實好想聽佢唱Now and Forever同命苦
好羨慕你地呀
係咪唔多快歌?

唔多,得upbeat歌,無快歌
無快歌都可接受,因為無得企起身

得一兩首咁少?

佢係咁夠膽就好喇
只希望佢呢次show之後對自己d歌有返d信心
其實佢舊時d歌真係有唔同風味
不得不提返 他狠過你
live真係嗰種feel真係平時演唱會冇架

如果晚晚都好似尋晚咁好氣氛,可能有啲機會
尋晚係黃色大門之後,個個係首首歌完左之後都勁拍手掌,超正

希望楊生收到大家既心意啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞