[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區

1001 回覆
26 Like 10 Dislike
請睇清楚細節同埋考慮清楚才登記

《Joey•My secret•live》
加開4月5日一場不公開場次
(請勿在網路上發佈此場消息)
歌迷會爭取到少量$880及$480門票給大家預訂,現在接受報名,但大家留意👉🏼 不得選擇票價👈🏼
(登記後有機會分配為$880或$480,另加$50手續費),票價會由會長抽籤決定。

2⃣只接受會員本人訂購一張,到時必須出示身份證核實身份

3⃣一經登記不設退票,必須付款。
(如登記後拒絕付款,將永久列入黑名單)

截止登記日期:明天2017年3月30日中午12點前向我登記。

成功訂購與否以及票價結果,將於截止後一兩日內
狗衝左

唔係香港
希望有得睇
今晚錄影場實唱好多歌

今晚錄 sources ?

佢ig自己講

而家先睇到 唔知會唔會唱多幾首

唔知錄幾多場呢

我估起碼都三場

我以為fans場有錄 做咩唔錄fans場 氣氛好咁多

傻仔黎既,自己一個睇演唱會都驚

我都試過一個人睇演唱會
仲high

自己一個睇先爽

1314 睇3場1場自己睇
今次買得一場都係自己睇

多數演唱會都自己睇
平時我都好毒
但一熄燈開咗場就完全投入到㗎喇
冇人得閒望你
唔使怕尷尬啦

上年第一次一個人睇演唱會
點知有個中學同學同佢條仔坐我後一行
仲問我係咪一個人睇

自己睇迷自己睇羅有咩問題
我睇演唱會係想睇個歌手之嘛, 又唔係為同月隔離個fd傾計, 如果因為無人陪就唔睇, 好明顯你都唔係真係好中意個歌手

🍇10A

人生嬴家

你個花籃好多廢話ar

歌迷會爭取到少量$880及$480門票給大家預訂,現在接受報名,但大家留意👉🏼 不得選擇票價👈🏼
(登記後有機會分配為$880或$480,另加$50手續費),票價會由會長抽籤決定。

截止登記日期:明天2017年3月30日中午12點前向我登記。

無做會員呀
有無人想一齊睇
我發覺單丁飛好難搵
今晚錄影場實唱好多歌

佢ig自己講

唔知錄幾多場呢

我估起碼都三場

好少會一開始就錄影,多數都係尾個幾場
有無人想一齊睇
我發覺單丁飛好難搵

howmuch

佢ig自己講

唔知錄幾多場呢

我估起碼都三場

好少會一開始就錄影,多數都係尾個幾場

原來係咁
[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (2)
https://lihkg.com/thread/177687/page/1?ref=ios

無做會員呀

[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (2)
https://lihkg.com/thread/177687/page/1?ref=ios

Thank you
有無人想一齊睇
我發覺單丁飛好難搵

howmuch

聽晚 480飛 780一張
問過單丁480 賣一千 痴線
如果買到個場一定帶相機
有無人想一齊睇
我發覺單丁飛好難搵

單丁先有平野執 不過今次想平都幾難

無啦.......個次佢地入會都等左好耐先有消息

無啦.......個次佢地入會都等左好耐先有消息

填埋加入數都搞個幾兩個禮拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞