[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區

1001 回覆
26 Like 10 Dislike
而家黃牛咩價?洗唔洗double

1080>>3500 大約

見過最平2000
而家黃牛咩價?洗唔洗double

$880 正常大約1300, 靚位再貴d
有兩張14號480 有冇人可以同我換

我有8/4 880飛可否傾傾?
睇聽日個場
應該會寫與蝶同眠 或者夢非夢

今日 一齊寫與蝶啦 多d機會中
今晚睇 我會寫密友
[無爬文]請問今次會唔會出碟?好想去但無人陪我睇,所以無買飛

傻仔黎既,自己一個睇演唱會都驚

我都試過一個人睇演唱會
仲high
4月9先睇 睇你地留言睇到好心急

呢個係咪肯定會出碟架?無錢買多場啦

有無人知道阿?

會出碟,唔駛驚

成班死仔(女)包唔答人問題既
睇聽日個場
應該會寫與蝶同眠 或者夢非夢

呢首好想聽live

好似得戀祖明哥唱過

無錯..........頒獎禮唔記得有無唱過
有樣野想問睇左既巴絲

影相果度係咪好嚴
定係尾位會比你任影
我見個個都話唔係點影到

利申 我唔會狂影相只係想問下

淨係得最尾有個位會俾你影相,祖兒出聲既
其他時間係影唔到架,唔想影響人地、影衰自己就唔好試啦
[無爬文]請問今次會唔會出碟?好想去但無人陪我睇,所以無買飛

我都試過一個人睇演唱會
仲high

自己一個睇先爽

我都試過一個人睇演唱會
仲high

自己一個睇先爽

無錯

我都試過一個人睇演唱會
仲high

自己一個睇先爽

1314 睇3場1場自己睇
今次買得一場都係自己睇

我都試過一個人睇演唱會
仲high

自己一個睇先爽

無錯

其實有冇人鍾意信今生愛過?諗住寫但又想聽密友

我都試過一個人睇演唱會
仲high

自己一個睇先爽

今次買得一場都係自己睇

多數演唱會都自己睇
平時我都好毒
但一熄燈開咗場就完全投入到㗎喇
冇人得閒望你
唔使怕尷尬啦

我都試過一個人睇演唱會
仲high

自己一個睇先爽

無錯

態度正確

我都試過一個人睇演唱會
仲high

自己一個睇先爽

今次買得一場都係自己睇

多數演唱會都自己睇
平時我都好毒
冇人得閒望你
唔使怕尷尬啦

上年第一次一個人睇演唱會
點知有個中學同學同佢條仔坐我後一行
仲問我係咪一個人睇

我估密友都會繼續唱, 係唔知會唔會場場有
信今生愛過好多有派台, 但好耐無唱lu

信今生愛過好似有派台, 但好耐無唱lu

我都試過一個人睇演唱會
仲high

自己一個睇先爽

今次買得一場都係自己睇

多數演唱會都自己睇
平時我都好毒
冇人得閒望你
唔使怕尷尬啦

仲問我係咪一個人睇

自己睇迷自己睇羅有咩問題
我睇演唱會係想睇個歌手之嘛, 又唔係為同月隔離個fd傾計, 如果因為無人陪就唔睇, 好明顯你都唔係真係好中意個歌手

我都試過一個人睇演唱會
仲high

自己一個睇先爽

今次買得一場都係自己睇

多數演唱會都自己睇
平時我都好毒
冇人得閒望你
唔使怕尷尬啦

仲問我係咪一個人睇

我睇演唱會係想睇個歌手之嘛, 又唔係為同月隔離個fd傾計, 如果因為無人陪就唔睇, 好明顯你都唔係真係好中意個歌手

正解 我唯一一次同fd睇得開心既係1314尾場
兩條友唔理隔離人既眼光勁high

我都試過一個人睇演唱會
仲high

自己一個睇先爽

今次買得一場都係自己睇

多數演唱會都自己睇
平時我都好毒
冇人得閒望你
唔使怕尷尬啦

仲問我係咪一個人睇

正解 我唯一一次同fd睇得開心既係1314尾場
兩條友唔理隔離人既眼光勁high

一個人睇最尷尬係隔離個人好冷淡
自己一個即刻high唔起

係派廣東話定國語版?定both?
我冇聽過勁想聽
睇埋今晚有冇密友先

信今生愛過好似有派台, 但好耐無唱lu

來 我祝福你快樂

係派廣東話定國語版?定both?
我冇聽過勁想聽
睇埋今晚有冇密友先

幾時先唱成首?😡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞