[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區

1001 回覆
26 Like 10 Dislike
買唔到飛
d黃牛貴到痴左線

好似好耐冇係Jy post見過你

成日搵唔返個post

N年前JXJ影過唯一一張合照
張相勁柒
個陣緊張到仆街

n年前西九個starlight簽名會
行上台嗰陣手都震埋

而家已經好少有簽名會
上次Joey and hacken嗰個特登入元朗買野 點知已經比人換哂
記得第一次比佢簽 佢望住我 我個腦空白咗 淨係同咗佢講“多謝你啊”
早知同佢握手啦

我細個仲on9, 寫咗封信俾佢
第二次去簽名會先記得要握手
但太緊張, 係反手同佢握
佢嗰陣呆一呆唔知點同我握好
到依家都記得佢隻手係好唔滑

前排執野我搵到我寫比祖嘅信,最後無送到
睇返覺得好ON9
我記得佢隻手好凍咋

我仲記得自己寫咩, 諗起都想嘔呀

我已經掉左封信
勁on9啲內容

影個陣我比祖話
影得未?

緊張到呆左
好彩張相唔係閪面

咁都好啦雖然張相柒但都起碼有個回憶

我十八年黎都只係做一個小小既fan....不出過function
好似淨係得starlight一張簽名poster, 咩合照, 咩握手都未試過

我連睇演唱會都未睇過最貴價位, 次次都淨係搵到friend陪我睇480位....
好想下次演唱會有得睇最貴價位一次啦

我冇出過function 但有追星 不過追外國既多
睇演唱會最緊要自己開心 一個人睇都係咁話

我今次都係自己一個睇sidetrack, 叫到聲沙都無人理不知幾正,與其拉個靜係識怨鬼既fd入去睇不如留反張飛比真粉去啦

我都嗌到聲沙好爽呀
買唔到飛
d黃牛貴到痴左線

好似好耐冇係Jy post見過你

成日搵唔返個post

搞錯呀,要打Pat Pat呀你
諗緊仲睇唔睇多場
諗緊仲睇唔睇多場

睇啦 唔知下次係幾次

Give Love a Break要搵埋農夫現場Rap埋先正

擺左張相放FB,等啲懶係以為自己係Fans、但係又唔願意自己買飛既無聯絡「朋友」妒忌下

your fd

不過我都有PO到演唱會相係FB

無意冒犯呢到咁多位巴、絲打

上次嗰個fd?

你諗唔諗住睇多場

我諗住睇多場呀絲打,唔好意思
諗緊仲睇唔睇多場

睇啦 唔知下次係幾次

唔駛等多十年都偷笑
諗緊仲睇唔睇多場

睇啦 唔知下次係幾次

唔駛等多十年都偷笑

琴晚睇左480,如果睇多次想坐前d睇, 但d飛炒到好貴呀
諗緊仲睇唔睇多場

睇啦 唔知下次係幾次

唔駛等多十年都偷笑

後悔當日優先無搶飛
諗住睇fc場就算
諗緊仲睇唔睇多場

睇啦 唔知下次係幾次

唔駛等多十年都偷笑

後悔當日優先無搶飛
諗住睇fc場就算

優先都好難搶飛呀
諗緊仲睇唔睇多場

睇啦 唔知下次係幾次

唔駛等多十年都偷笑

後悔當日優先無搶飛
諗住睇fc場就算

優先都好難搶飛呀

我優先搶唔到 公售就搶到
但買唔到尾場
睇左琴晚果場,本身以為會有冇舞台野睇,點知好正,個人覺得仲正過係紅館
同埋十below average真心覺得好好笑

仲有搞亂左 medley rundown, 「paste 返頭先果段」
睇左琴晚果場,本身以為會有冇舞台野睇,點知好正,個人覺得仲正過係紅館

仲有搞亂左 medley rundown, 「paste 返頭先果段」

所有豆豆係畜牲

仲有豆豆係畜牲
佢真係好鍾意miffy

唔想益啲黃牛

轉貼AF FB gp

阿祖呢個髮色好好睇
19:12先放人上去,要買紀念品既真係建議大家早啲係下排隊

聽到賣哂黑色細碼tee

咁快賣哂

有無size chart睇下
我想買黑色
個show係咪無黃偉文插手

應該係, 好似舞台劇班底

應該係, 好似舞台劇班底

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞