[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區

1001 回覆
26 Like 10 Dislike
唔知算唔算sidetrack 好想聽
「秘密藏櫃裡,打開會分離」
fc話唱貪嗔癡 同 痛愛要舉紙

不如唱埋未知,逃避你,怯,啜泣,我的驕傲,16號愛人,誰來愛我,習慣失戀,心淡🤗🤗🤗

咪係

仲有逃避你,這分鐘更愛你,花千樹

不如唱埋未知,逃避你,怯,啜泣,我的驕傲,16號愛人,誰來愛我,習慣失戀,心淡🤗🤗🤗

咪係

JFF又有人話無痛愛喎

咪係

JFF又有人話無痛愛喎

唔知啊我fd話咋

咪係

JFF又有人話無痛愛喎

唔知啊我fd話咋

你個fd
每次聽到關於呢個演唱會既消息真係來回地獄又折返人間,一時又聽到訪問話佢唔會唱16號愛人個啲爛大街,怨鬼歌,一時又傳佢會唱想得太遠、一拍兩散、痛愛,好緊張呀頂!

講真,呢個show要口碑就算啦,駛撚理班街客口味咩
希望唔好有非fans都識唱既歌
每次聽到關於呢個演唱會既消息真係來回地獄又折返人間,一時又聽到訪問話佢唔會唱16號愛人個啲爛大街,怨鬼歌,一時又傳佢會唱想得太遠、一拍兩散、痛愛,好緊張呀頂!

你覺得英皇+無自信既「唱歌機器」會唔理街客咩?

但睇佢班底,今次應該唔錯既,希望今次真係兌現七年之約將所有主打忘記一次咁大把,比滄海們一次機會喇
有無人想聽玩家同it doesn't matter
好鍾意呢兩首

玩家 咁新又side 都唔似會唱
好鍾意呢兩首

Plug過唔會啦

但睇佢班底,今次應該唔錯既,希望今次真係兌現七年之約將所有主打忘記一次咁大把,比滄海們一次機會喇

點都會有大路歌架啦,係睇下比例幾多
不過今場唔可以作準,fans場會冷啲
睇聽日保險場就知咩事
好鍾意呢兩首

Plug過唔會啦

佢連愛怪物的你都唔知plug,玩家呢啲佢更加唔知
到咗場暫時未有得買紀念品

咁之前啲人係點買

駛唔駛有飛先買到???

入場前買,係樓上
冇話洗唔洗飛,一陣再update
搭地鐵見到前面條友著黃衫
我諗都係去

駛唔駛有飛先買到???

入場前買,係樓上

陣間找你
下個站落車

駛唔駛有飛先買到???

入場前買,係樓上

因為我睇星期日, 駛唔駛check飛入入到去買野果個位???

暫時未知
因為依家電梯位俾人封住唔俾上

駛唔駛有飛先買到???

入場前買,係樓上

陣間找你

等你

駛唔駛有飛先買到???

入場前買,係樓上

因為我睇星期日, 駛唔駛check飛入入到去買野果個位???

暫時未知

仲未買得?

駛唔駛有飛先買到???

入場前買,係樓上

暫時未知

仲未買得?

仲未
話開場前先有得買
一陣肯定餓狗搶屎咁款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞