[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區

1001 回覆
26 Like 10 Dislike
fc話唱貪嗔癡 同 痛愛要舉紙

貪嗔癡正

傻到令人憤怒

我諗住寫呢首落紙
而家唔洗

寫茱麗葉

我29一定會寫與蝶同眠
每次聽到關於呢個演唱會既消息真係來回地獄又折返人間,一時又聽到訪問話佢唔會唱16號愛人個啲爛大街,怨鬼歌,一時又傳佢會唱想得太遠、一拍兩散、痛愛,好緊張呀頂!
碟有咩歌要拆先知

拆完影相擺上黎

加密
淨係想知買紀念品個攤檔係咪俾左入場券先去到

應該唔洗

原來要

有無巴絲幫手買碟
未知去唔去睇好

可以幫手買

麻煩add我tg: mockingjayz
碟有咩歌要拆先知

拆完影相擺上黎

加密

貪嗔癡正

傻到令人憤怒

我諗住寫呢首落紙
而家唔洗

寫茱麗葉

我29一定會寫與蝶同眠

JY抽中之後
咁啱我地又準備左呢首歌 痛愛送比大家
碟有咩歌要拆先知

唔係ITunes個collection list咩?

應該唔係 掛

貪嗔癡正

傻到令人憤怒

我諗住寫呢首落紙
而家唔洗

寫茱麗葉

我29一定會寫與蝶同眠

JY抽中之後
咁啱我地又準備左呢首歌 痛愛送比大家

每次聽到關於呢個演唱會既消息真係來回地獄又折返人間,一時又聽到訪問話佢唔會唱16號愛人個啲爛大街,怨鬼歌,一時又傳佢會唱想得太遠、一拍兩散、痛愛,好緊張呀頂!

前兩首都有練,最後今晚唱
有無人想聽玩家同it doesn't matter
好鍾意呢兩首
好鍾意呢兩首

我諗緊寫國語歌好定係It Doesn't Matter
📀限量版CD最新消息📀

歌迷會成功爭取替所有會員(包括沒有透過歌迷會訂購門票之會員)以優惠價每張港幣100元(英皇公司告知唱片原價需要185元)購買限量版唱片,限量版唱片不會公開發售
Lm先,我睇4月1
樓上suki絲做直播真係好正
好鍾意呢兩首

我勁愛呀,仲有心賊難防😍😍😍😍😍
📀限量版CD最新消息📀

歌迷會成功爭取替所有會員(包括沒有透過歌迷會訂購門票之會員)以優惠價每張港幣100元(英皇公司告知唱片原價需要185元)購買限量版唱片,限量版唱片不會公開發售

咁依家賣個隻又係咩黎
📀限量版CD最新消息📀

咁依家賣個隻又係咩黎

依家賣嘅咪叫非限量版lor
限量版唱片不會公開發售,只會於VIP1080票價及第二場贊助場出現,所有會員每人只限訂購一張。
食屎呃人
📀限量版CD最新消息📀

咁依家賣個隻又係咩黎

依家賣嘅咪叫非限量版lor

一模一樣咁款架喎
食屎呃人

平幾十蚊lor
大家係唔係都著黃色衫?
碟有咩歌要拆先知

唔係ITunes個collection list咩?

應該唔係 掛

係既話都幾摟屌
大家係唔係都著黃色衫?

袋左件係袋
到時先笠上身
係唔係一定要飛先買到紀念品月

不如唱埋未知,逃避你,怯,啜泣,我的驕傲,16號愛人,誰來愛我,習慣失戀,心淡🤗🤗🤗

咪係

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞