[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區

1001 回覆
26 Like 10 Dislike
我未睇唔想知道曬d backdrop 同衫
但jy就瘋狂係fb出相

吊住癮先啦當
入FC 其實有咩福利

N年前入過其實都幾好玩嘅
平時可以出下活動
嗰陣久唔久又會有d音樂會可以去
6月又有生日會咁囉

不過今次入完都有d性趣keep住入
遲d再開演唱會就可以一場街場一場跟FC

我都諗住之後會續
如果今年搞生日會一定去
N年前去過一次
不過個次無得影合照
影合照要抽

今年搞一定去呀
生日會我都係去過一年jar
嗰次係捐錢就可以影
當時真係少年太年輕, 因為自己著得太樣衰所以冇影
諗住之後大把機會…點知

我去個次係係灣仔餐廳搞咩糖果party
伏爆

我唯一去嗰次都好伏下
不過上排睇佢d相, 近年都好似好好多

近年好似有去都有相影
Give love a break 同紅牌出場都好好聽
不過我諗 完全冇機會唱

紅牌出場 05演唱會都唱過嘅
不過Give love a break真係冇咩機會喇

Give Love a Break要搵埋農夫現場Rap埋先正

擺左張相放FB,等啲懶係以為自己係Fans、但係又唔願意自己買飛既無聯絡「朋友」妒忌下

your fd

不過我都有PO到演唱會相係FB
但jy就瘋狂係fb出相

Unlike佢先啦

快d到29號呀
但jy就瘋狂係fb出相

吊住癮先啦當

咁我情願乜都唔知算
不過我諗 完全冇機會唱

Give Love a Break要搵埋農夫現場Rap埋先正

擺左張相放FB,等啲懶係以為自己係Fans、但係又唔願意自己買飛既無聯絡「朋友」妒忌下

your fd

無意冒犯呢到咁多位巴、絲打
睇左琴晚果場,本身以為會有冇舞台野睇,點知好正,個人覺得仲正過係紅館
同埋十below average真心覺得好好笑
不過我諗 完全冇機會唱

your fd

上次嗰個fd?
好羨慕你地呀
係咪唔多快歌?

唔多,得upbeat歌,無快歌
無快歌都可接受,因為無得企起身

好斜呀
尋晚有去睇坐J行
有首sidetrack 想fans們幫手搵下

首歌係講平時日頭要扮到強人咁
但到夜晚瞓教時就好孤獨好軟弱

請問有無人知歌名
尋晚有去睇坐J行

請問有無人知歌名

係咪《卸妝》?
尋晚有去睇坐J行

請問有無人知歌名

臨床?
尋晚有去睇坐J行

請問有無人知歌名

臨床?

應該係臨床
好羨慕你地呀
係咪唔多快歌?

唔多,得upbeat歌,無快歌
無快歌都可接受,因為無得企起身

好斜呀

d人入場行入去經過都怕佢地跌落街
尋晚有去睇坐J行

請問有無人知歌名

臨床?

應該係臨床

以為佢講琴晚有唱嘅歌
買唔到飛
d黃牛貴到痴左線
買唔到飛
d黃牛貴到痴左線

好似好耐冇係Jy post見過你
發現聽完佢翻唱之後聽唔返原版
特別係what's up
有d出碟啦
入FC 其實有咩福利

平時可以出下活動
6月又有生日會咁囉

我都諗住之後會續
如果今年搞生日會一定去
N年前去過一次
不過個次無得影合照
影合照要抽

今年搞一定去呀
嗰次係捐錢就可以影
諗住之後大把機會…點知

不過我諗 完全冇機會唱

your fd

上次嗰個fd?

入FC 其實有咩福利

平時可以出下活動
6月又有生日會咁囉

我都諗住之後會續
如果今年搞生日會一定去
N年前去過一次
不過個次無得影合照
影合照要抽

今年搞一定去呀
嗰次係捐錢就可以影
諗住之後大把機會…點知

講起合照 以我經驗 國語碟簽名會係易啲有得影
普通簽名會勁快趕人走
之前冇俾錢入會 次次簽名會都係fc派
或者商場買野換都幾好 買啲日常用品 又有多隻碟送

佢fc聚會有咩玩架 而家入左好想遲啲咩都去下

your fd

上次嗰個fd?

你諗唔諗住睇多場
入FC 其實有咩福利

平時可以出下活動
6月又有生日會咁囉

我都諗住之後會續
如果今年搞生日會一定去
N年前去過一次
不過個次無得影合照
影合照要抽

今年搞一定去呀
嗰次係捐錢就可以影
諗住之後大把機會…點知

講起合照 以我經驗 國語碟簽名會係易啲有得影
普通簽名會勁快趕人走
之前冇俾錢入會 次次簽名會都係fc派
或者商場買野換都幾好 買啲日常用品 又有多隻碟送

佢fc聚會有咩玩架 而家入左好想遲啲咩都去下

N年前JXJ影過唯一一張合照
張相勁柒
個陣緊張到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞