[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區

1001 回覆
26 Like 10 Dislike
今晚楊生、楊太、舒文、黃丹儀、洪卓立、泳兒、湯怡都有黎
仲有幾個見唔到

仲有 12 道鋒味 呀

原本都無乜野,係佢遮遮掩掩先令人留意佢
香港有幾多個場可以做到咁大個景彈出彈入同最好時光之前個下
香港有幾多個場可以做到咁大個景彈出彈入同最好時光之前個下

仲有貪嗔痴最尾
今個啲點唱真係做乜鳩
16號愛人 小天使
嘩屌今晚咁精神有人點16號愛人?
頭先隔離兩公婆成場都勁唔投入,我跟住d歌既beat un佢地又睥睥貢
抽16號愛人同小天使果陣全場大叫再抽同唔要
果兩條友我x你
之後祖話一陣可以抽到心淡tim呀
之後祖話一陣可能抽到心淡tim呀
頭先隔離兩公婆成場都勁唔投入,我跟住d歌既beat un佢地又睥睥貢

東亞客戶

應該係 佢地一坐低勁大紅酒味,同埋我個位都幾正中,岩岩交界位都未定
摩登時代 聽到前奏個陣叫左出黎

東亞客戶

應該係 佢地一坐低勁大紅酒味,同埋我個位都幾正中,岩岩交界位都未定

我嗰邊有兩個開場一陣就走左
今晚多咗咩歌?
屌你老母呀點16號愛人

呢啲真係駝衰家
係咪真係唱咗??

清唱左半首

最尾係特別嘉賓

屌唔撚係掛
果兩條友我x你

Tony Chung 同 乜Kaka
認住個名
屌你老母呀點16號愛人

屌真係痴撚線

下次不如點啜泣算啦屌

啜泣都好撚過16號愛人

agger
今晚多咗咩歌?

很忘、新貴、摩登時代、密友、特別嘉賓
果兩條友我x你

Tony Chung 同 乜Kaka
認住個名

今晚多咗咩歌?

等你
今晚多咗咩歌?

同24 rundown 一樣
候鳥樹 -> 新貴
傷神 -> 摩登時代
冇左冬眠好似
罪魁 -> 半首密友
今晚多咗咩歌?

等你

聽日.........依家要去訓
今晚多咗咩歌?

同24 rundown 一樣
候鳥樹 -> 新貴
傷神 -> 摩登時代
冇左冬眠好似
罪魁 -> 半首密友

由於時間既關係,我依家update左啦

https://goo.gl/gdhTBA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞