[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區

1001 回覆
26 Like 10 Dislike
在此特別嗚謝Aka Chio 趙慧珊借出親手繪畫的繪本給我們製作紋身貼紙
原來張貼紙係aka畫

入場就有架啦張紋身貼紙
攞錄音個啲,自己TGG奶徐淑敏絲打咪得囉,佢都留左佢自己個id啦
唔駛係咁留言叫佢tg你架啦,咁多個佢邊add得哂

自己主動啲攞啦
冇飛
攞錄音個啲,自己TGG奶徐淑敏絲打咪得囉,佢都留左佢自己個id啦

自己主動啲攞啦

在此特別嗚謝Aka Chio 趙慧珊借出親手繪畫的繪本給我們製作紋身貼紙
原來張貼紙係aka畫

入場就有架啦張紋身貼紙

Fanclub個紙袋裡面

自己主動啲攞啦

話說依家有加密,你可以就咁用加密咁就唔駛係咁send

原來張貼紙係aka畫

入場就有架啦張紋身貼紙

自己主動啲攞啦

原來張貼紙係aka畫

入場就有架啦張紋身貼紙

驚比egg告
今晚無人睇?

自己主動啲攞啦

驚比egg告

你岩.......唯有keep住啦
微博都無消息

尋晚係幾點完show
有人話G奶個開場時間唔岩
今晚無人睇?

因為今晚係贊助商? 冇fans去?
今晚無人睇?

唔知要買幾多保險先有飛
今晚無人睇?

比我都唔睇今晚啦
成場都係拎免費飛既街客
今晚無人睇?

比我都唔睇今晚啦
成場都係拎免費飛既街客

今晚係咪同琴晚嚟個相反 啲人會坐定定聽?
有冇人去左 返嚟寫個後記 好想知啲人識唔識啲歌
我bb問佢隻愛怪物的你去左邊

新城音樂會聽過 好正
點唱囉

紅館啦,呢啲仲要係呢個Show聽,想俾人打咩
報料時間黎啦,大家快啲講下今晚唱左咩歌
都唔知邊首真係有唱
唱左摩登時代、戀人未滿、牆纸、流淚眼望流淚眼、最後的朱茱麗葉、一面之緣

http://www.weibo.com/1793601863/EBtEF8F6s#!/1793601863/EBtEF8F6s?type=comment

未知邊啲歌無左
摩登時代,戀人未滿,牆紙,流淚眼望流淚眼,最後的朱麗葉,一面之緣

From COOLMUSIC
唱左摩登時代、戀人未滿、牆纸、流淚眼望流淚眼、最後的朱茱麗葉、一面之緣

http://www.weibo.com/1793601863/EBtEF8F6s#!/1793601863/EBtEF8F6s?type=comment

未知邊啲歌無左

牆紙

未知邊啲歌無左

牆紙

又牆紙
摩登時代,戀人未滿,牆紙,流淚眼望流淚眼,最後的朱麗葉,一面之緣

From COOLMUSIC

隨左牆紙都正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞