【突發】英國倫敦國會外傳出槍聲,多人於西敏橋受襲倒地

833 回覆
47 Like 1 Dislike
你話英國出賣你
你又為大英祖國付出咗啲咩?

成班on9 淨係比我地套司法制度都要感激啦!
有無消息講關唔關isis事

受極端伊斯蘭教思想影響但無直接關係
你話英國出賣你
你又為大英祖國付出咗啲咩?

成班on9 淨係比我地套司法制度都要感激啦!

佢地咁憎祖國應該放棄曬所有祖國比香港既野
中國支那共匪狗 同 英國佬 兩個都仆街 一句講哂

話人係五毛狗之前 先冷靜分析下

係無錯 香港今日好撚多成就 法律 自由 人權 教育 等等 係因為英國 無錯 英國係有功

但我屌鳩你老母 英國佬當年點解會願意將香港交俾極權支那共狗?

英國好聰明 根本一早predict到個嚴重後果

香港今天發生的事 仆街英國佬老早都知道

THE DEATH OF HONG KONG....

大叫天佑祖國 大叫天佑英女皇

我真係政佑你老味 真係ON9到超級大核爆 屌你老味

你認人地做老豆老母 人地就is Hong Kong in Japan

面對現實啦 面對事實啦 咁多性幻想 屌你老母

我地本死人BNO護照都幾乎變左垃圾 上面寫住英國海外國民 死人仆街英國佬都可以唔撚俾居英權我地 仲可以當無事發生 我真係屌鳩英女皇個老母呀 正仆街

英國佬知道支那共匪將來經濟會變勁 怕得罪支那 又貪錢 所以最終決定犧牲班香港豬 吹咩

醒下啦 仲咁一廂情願去關心英國 關心下自己香港將來仲實際啦屌

點解咁憎英國又要手持英國護照 , 中國人乎
件狗賊唔夠就會話人港豬
件狗賊唔夠人講就會話人港豬
中國支那共匪狗 同 英國佬 兩個都仆街 一句講哂

話人係五毛狗之前 先冷靜分析下

係無錯 香港今日好撚多成就 法律 自由 人權 教育 等等 係因為英國 無錯 英國係有功

但我屌鳩你老母 英國佬當年點解會願意將香港交俾極權支那共狗?

英國好聰明 根本一早predict到個嚴重後果

香港今天發生的事 仆街英國佬老早都知道

THE DEATH OF HONG KONG....

大叫天佑祖國 大叫天佑英女皇

我真係政佑你老味 真係ON9到超級大核爆 屌你老味

你認人地做老豆老母 人地就is Hong Kong in Japan

面對現實啦 面對事實啦 咁多性幻想 屌你老母

我地本死人BNO護照都幾乎變左垃圾 上面寫住英國海外國民 死人仆街英國佬都可以唔撚俾居英權我地 仲可以當無事發生 我真係屌鳩英女皇個老母呀 正仆街

英國佬知道支那共匪將來經濟會變勁 怕得罪支那 又貪錢 所以最終決定犧牲班香港豬 吹咩

醒下啦 仲咁一廂情願去關心英國 關心下自己香港將來仲實際啦屌

點解咁憎英國又要手持英國護照 , 中國人乎

之前係有BNO 但無再renew 本身有加拿大國籍 唔用HKSAR

加拿大係英聯邦成員效忠英女皇
你咁憎英國點解要拎英聯邦國家護照
成班on9 人地有英國國籍講天祐祖國

又話比你聽咩
成班on9 人地有英國國籍講天祐祖國

又話比你聽咩

慘被撚狗
脫左歐之後情況應該會改善

關乜事
英國境內已經有好多南亞人
Birmingham 有20% 人口係南亞人
笑撚死,一個將港人拱手相讓俾支那、到呢一刻都不斷奶共既英國竟然係香港祖國

唔理佢幾仆街都好
英國97前統治過香港係事實
正如好多支那人明知支那仆街都話係自己祖國一樣
除非你唔係97前出世香港人啦

姐係日治時期既全部都係日本人,歸英狗logic
笑撚死,一個將港人拱手相讓俾支那、到呢一刻都不斷奶共既英國竟然係香港祖國

唔理佢幾仆街都好

你唔洗係度單單打打
琉球人就係真實例子
另外上幾代既台灣人的確有呢種思維,確立左民族意識
只係二戰後重新中國化
日本亦都曾經對香港實行皇民化
但三年零八個月時間太短令你唔當係一件事

我係你要抽水就唔會用日治呢個term改用日佔

Cctvb

未瞓醒

Cctvb

未瞓醒

BC路過睇D BNO仔點吠

一齊睇ok?

仲講埋呢啲on9野
唔係要道德撚你, 而係真心太小學雞啦

上面成班小學雞竟然無人屌

得你一個on9仔衝出嚟柒咋

你係咪盲撚左
用你隻屎忽眼睇清楚少少啦

急尿都覺得幽默. 其實你讀邊間特殊學校

咪得你一條友reply囉
小學雞人身攻擊,好撚痛呀屌你老母
btw我唔覺得好笑wor,打少d飛機喇

咪有人reply 左囉, 話人柒自己盲西咁
睇啲唔睇啲, 屌都廢撚事真係

你自己讀一次. 乜鳩小學雞人身攻擊好撚屌...
柒少陣啦大佬呀, 幾多歲呀屌你老母
人地講緊新聞係到講痾尿..
人身攻擊知唔知咩意思? 讀書少ok , 唔係代表拎正牌出黎柒

我有撚講屙尿?
reply屌嗰個咪你囉,跟住冇人幫你屌又屌其他人唔幫屌
根本你唔回就wfc

by the way紅字嗰度唔係人身攻擊係咩?
ELI5 please
件狗賊唔夠人講就會話人港豬

五毛撩交嗌技倆,無視就得

仲講埋呢啲on9野
唔係要道德撚你, 而係真心太小學雞啦

上面成班小學雞竟然無人屌

得你一個on9仔衝出嚟柒咋

你係咪盲撚左
用你隻屎忽眼睇清楚少少啦

急尿都覺得幽默. 其實你讀邊間特殊學校

咪得你一條友reply囉
小學雞人身攻擊,好撚痛呀屌你老母
btw我唔覺得好笑wor,打少d飛機喇

咪有人reply 左囉, 話人柒自己盲西咁
睇啲唔睇啲, 屌都廢撚事真係

你自己讀一次. 乜鳩小學雞人身攻擊好撚屌...
柒少陣啦大佬呀, 幾多歲呀屌你老母
人地講緊新聞係到講痾尿..
人身攻擊知唔知咩意思? 讀書少ok , 唔係代表拎正牌出黎柒

我有撚講屙尿?
reply屌嗰個咪你囉,跟住冇人幫你屌又屌其他人唔幫屌
根本你唔回就wfc

by the way紅字嗰度唔係人身攻擊係咩?
ELI5 please

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Name_calling
disagree嘅唔該提出理據

Cctvb

未瞓醒

唔理佢幾仆街都好

你唔洗係度單單打打
琉球人就係真實例子
另外上幾代既台灣人的確有呢種思維,確立左民族意識
只係二戰後重新中國化
日本亦都曾經對香港實行皇民化
但三年零八個月時間太短令你唔當係一件事

我係你要抽水就唔會用日治呢個term改用日佔

喂 咁宜家支那統治左廿年啦 你班垃圾快d認自己你支那狗啦
BBC Breaking News‏已認證帳戶
@BBCBreaking

Suspected #Westminster attacker British-born and had once been investigated by MI5 over extremism fears - UK PM May
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞