【突發】英國倫敦國會外傳出槍聲,多人於西敏橋受襲倒地

833 回覆
47 Like 1 Dislike
確認左真主d fd做未?
如果係就幫勒龐拉唔唔少票
咁啱見到FB comment:
We all know the protocol by now -
1. This has nothing to do with Islam.
2. The guy was a mentally ill 'lone wolf'.
3. Those who object to points 1 and 2 are racist bigots.

4. Change Facebook profile to flag of inflicted country.
5. Light some candles, hold a vigil and go on a peace march.
6. Wait for the next slaughter to happen.
7. Repeat

唉 唔想認 但有邊次唔係咁

次次都驚RACIST, 屌你老母左膠死撚左佢啦

Pic of the day 完美反映現今歐洲,垃撚圾

伊斯蘭

人類渣滓
確認左真主d fd做未?
如果係就幫勒龐拉唔唔少票

法國好難動搖啦,民調Macron一直大幅拋離Le Pen

個頭巾女
右翼將會全面進埸
右翼將會全面進埸

英國保守黨本身都係右翼
右翼將會全面進埸

英國保守黨本身都係右翼

黨入面都會有分左右既
右翼將會全面進埸

英國保守黨本身都係右翼

黨入面都會有分左右既

當然
Tories 都有人唔支持脫歐
London Eye: People held inside capsules

The BBC's Wyre Davies says the London Eye has been stopped and that people who were inside the capsules at the time of the incident are being held there.

入面啲人慘喇

咪坐多陣囉, 反正咁鬼貴, 無咁蝕, 不過急尿個d 人就仆硬街

仲講埋呢啲on9野
唔係要道德撚你, 而係真心太小學雞啦

上面成班小學雞竟然無人屌

得你一個on9仔衝出嚟柒咋

個頭巾女

包容下 歡迎多d難民
天𧙗祖國

好撚嘔心
你老母祖國唔撚柒要你啊孤兒閪

照下塊鏡睇下自己咩膚色先啦祖國

關你叉事咩中國人

咪坐多陣囉, 反正咁鬼貴, 無咁蝕, 不過急尿個d 人就仆硬街

仲講埋呢啲on9野

你係咪盲撚左
用你隻屎忽眼睇清楚少少啦

急尿都覺得幽默. 其實你讀邊間特殊學校
咁啱見到FB comment:
We all know the protocol by now -
1. This has nothing to do with Islam.
2. The guy was a mentally ill 'lone wolf'.
3. Those who object to points 1 and 2 are racist bigots.

4. Change Facebook profile to flag of inflicted country.
5. Light some candles, hold a vigil and go on a peace march.
6. Wait for the next slaughter to happen.
7. Repeat

唉 唔想認 但有邊次唔係咁

次次都驚RACIST, 屌你老母左膠死撚左佢啦

I'm not always a racist, but when I am, it means I've just won another argument with a libtard

仲講埋呢啲on9野

你係咪盲撚左
用你隻屎忽眼睇清楚少少啦

急尿都覺得幽默. 其實你讀邊間特殊學校

咪得你一條友reply囉
小學雞人身攻擊,好撚痛呀屌你老母
btw我唔覺得好笑wor,打少d飛機喇
大英祖國

個頭巾女

包容下 歡迎多d難民

死人仆街英國佬 為咗同中國做生意 為錢 將香港交俾共產黨 明知香港遲早會仆街 一早知道個結果

呢單新聞關我哋撚事咩

死港豬 醒下啦 屌你老母

收皮啦 , 你呢家有既繁榮同法治係邊個比你呀??垃圾 , 數典忘英

個頭巾女

包容下 歡迎多d難民

都唔知啲大愛撚諗乜
死人仆街英國佬 為咗同中國做生意 為錢 將香港交俾共產黨 明知香港遲早會仆街 一早知道個結果

呢單新聞關我哋撚事咩

死港豬 醒下啦 屌你老母

收皮啦 , 你呢家有既繁榮同法治係邊個比你呀??垃圾 , 數典忘英

條友忽上腦

個頭巾女

包容下 歡迎多d難民

都唔知啲大愛撚諗乜

冇難民黎啲左膠社工邊有工開
天𧙗祖國

好撚嘔心

關你叉事咩中國人

叨光扮abc真係嘔心 唔岩聽就屈五毛

咁又點呀?
你羅湖以北果個祖國好好呀?
講過既野唔算數
又話一國兩制 而家呢?
要我認係中國人 姐係叫我認賊作父
sor我做唔出
天𧙗祖國

好撚嘔心

關你叉事咩中國人

叨光扮abc真係嘔心 唔岩聽就屈五毛

支那狗又wow wow wow

Cctvb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞