【突發】英國倫敦國會外傳出槍聲,多人於西敏橋受襲倒地

833 回覆
47 Like 1 Dislike
死人仆街英國佬 為咗同中國做生意 為錢 將香港交俾共產黨 明知香港遲早會仆街 一早知道個結果

呢單新聞關我哋撚事咩

死港豬 醒下啦 屌你老母

收皮啦 , 你呢家有既繁榮同法治係邊個比你呀??垃圾 , 數典忘英

條友忽上腦

繁榮同法治係佢比 唔洗靠自己?
印度人?又唔見得佢地好繁榮同法治
根本係人民質素
人地當你咋即用即棄手套

靠自己都講得出
香港人一自己管自己 法治繁榮都即刻收皮
天𧙗祖國

好撚嘔心
你老母祖國唔撚柒要你啊孤兒閪

照下塊鏡睇下自己咩膚色先啦祖國

仲有人講血統論
咁奧巴馬同施丹係咪要返非洲?

計我話,講血統就應該追溯到最早而唔係求其近呢百年

我地都係非洲人

國籍定袓國呀, 祖國無番十幾代何來祖呀.
死人仆街英國佬 為咗同中國做生意 為錢 將香港交俾共產黨 明知香港遲早會仆街 一早知道個結果

呢單新聞關我哋撚事咩

死港豬 醒下啦 屌你老母

收皮啦 , 你呢家有既繁榮同法治係邊個比你呀??垃圾 , 數典忘英

條友忽上腦

繁榮同法治係佢比 唔洗靠自己?
印度人?又唔見得佢地好繁榮同法治
根本係人民質素
人地當你咋即用即棄手套

靠自己都講得出
香港人一自己管自己 法治繁榮都即刻收皮

因為香港人唔掂,肥彭走時都講明嫁啦
越來越覺得非我族類其心別異
嗰啲連申請bno都冇資格既小學雞
係唔會明香港人對英國有幾深既感情
天佑女王
天佑祖國

中肯
英國撚留名

中肯

97後想要都冇

中肯

無錯

中肯

無錯

好彩尾班車

中肯

無錯

好彩尾班車

屌我老母無幫我伸請
BC路過睇D BNO仔點吠
遲d去英國玩 希望無事😂

中肯

無錯

好彩尾班車

笑撚死,一個將港人拱手相讓俾支那、到呢一刻都不斷奶共既英國竟然係香港祖國

唔理佢幾仆街都好
英國97前統治過香港係事實
正如好多支那人明知支那仆街都話係自己祖國一樣
除非你唔係97前出世香港人啦

成班on9港豬西一廂情願 you give a shit but they don't even give a monkey shit

今時今日 英國佬連香港HK係響地球邊到都咩撚知 is Hong Kong in Japan?

支那係仆街 但親手將香港HK送俾支那共匪嘅英國鬼就更仆街

成班低能仔仲狗衝咁關心英國

有無資料可以睇下 ?

唔係港人要回歸咩
笑撚死,一個將港人拱手相讓俾支那、到呢一刻都不斷奶共既英國竟然係香港祖國

唔理佢幾仆街都好

成班on9港豬西一廂情願 you give a shit but they don't even give a monkey shit

今時今日 英國佬連香港HK係響地球邊到都咩撚知 is Hong Kong in Japan?

你話英國人 唔太理香港
一半將香港送去地獄

我都有d同意

但呢個世界講對香港仆街
一定無人衰過支那

唔理佢幾仆街都好

有無資料可以睇下 ?

唔係港人要回歸咩

當年香港人on9無咩野反對到(好似係)

唔理佢幾仆街都好

有無資料可以睇下 ?

唔係港人要回歸咩

班泛民內鬼
內外夾擊

89年打算搞死堆中資
好像擠提中資銀行(果時中國唔像依家 一堆人靠香港親戚接應 一堆企業靠香港外匯)
殘畜司徒華 第一個制止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞