【突發】英國倫敦國會外傳出槍聲,多人於西敏橋受襲倒地

833 回覆
47 Like 1 Dislike
又係揸車撞去人群~
Trump出黎了

TRUMP
港豬不願面對英國唔撚當佢地係自己人
香港20年變撚哂 英國wfc?
自己仲要走來認親叨光
媽!真係好撚柒

好搞笑,睇到班偽英豬係度認親認戚,俾人串兩句就五毛五毛

醒下啦垃圾,呢個世界唔係淨係得串柒你既人就係五毛嫁,純粹真係笑鳩你屌柒你咋

偽英支那豬
唔好再打阿!
痴線 極多5毛係度
仲話脫歐。冇歐盟情部互通死得仲快。仲唔針住你英國來攻咩

請勿妄下判斷

唔係歐盟啫
仲係北約呀嘛
Ken Macintosh, the presiding officer in Holyrood, has suspended the debate over a second referendum in parliament and First Minister Nicola Sturgeon has tweeted.

尼斯呢?

想問下有歐盟嘅情況下各國奶左幾多次野?
最少發生三單野
第一單係涉及部車
第二單係斬人
第三單斬警察
有無錯?

On9, 脫歐唔交換恐襲情報?一單歐洲恐襲對成個歐洲都有影響啦
痴線 極多5毛係度

單野係亞裔人搞

又咁撚多五毛狗

唔係經濟強國搞出黎下嘛
God bless the Queen&UK
痴線 極多5毛係度

單野係亞裔人搞

又咁撚多五毛狗

唔係經濟強國搞出黎下嘛

最少發生三單野
第一單係涉及部車
第二單係斬人
第三單斬狗
有無錯?
最少發生三單野
第一單係涉及部車
第二單係斬人
第三單斬警察
有無錯?

斬人都斬警察同一條友

依家D恐襲唔同以前要plan一大推野又炸彈又成 是旦一個人渣車隨機撞唔洗組織 單人行動 好難防
ITV: vehicle has suspicious package
ITV: vehicle has suspicious package

而家疏散緊附近啲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞