【突發】英國倫敦國會外傳出槍聲,多人於西敏橋受襲倒地

833 回覆
47 Like 1 Dislike
訓左冇睇 啲五毛消失哂未

太認真同佢地嘈其實冇用
咁樣只係比緊機會佢地賺錢
由得佢地自己圍威喂啦大家 講講下就dead air架啦

太認真同佢地嘈其實冇用
咁樣只係比緊機會佢地賺錢
由得佢地自己圍威喂啦大家 講講下就dead air架啦

由得佢單機
Reply夠多好快就已經可以洗走佢
笑撚死,一個將港人拱手相讓俾支那、到呢一刻都不斷奶共既英國竟然係香港祖國

唔理佢幾仆街都好
英國97前統治過香港係事實
正如好多支那人明知支那仆街都話係自己祖國一樣
除非你唔係97前出世香港人啦

成班on9港豬西一廂情願 you give a shit but they don't even give a monkey shit

今時今日 英國佬連香港HK係響地球邊到都咩撚知 is Hong Kong in Japan?

支那係仆街 但親手將香港HK送俾支那共匪嘅英國鬼就更仆街

成班低能仔仲狗衝咁關心英國

就算係德國,發生呢啲事我都會關心

如果係中國
我仲會開心添

仲講埋呢啲on9野
唔係要道德撚你, 而係真心太小學雞啦

上面成班小學雞竟然無人屌

得你一個on9仔衝出嚟柒咋

你係咪盲撚左
用你隻屎忽眼睇清楚少少啦

急尿都覺得幽默. 其實你讀邊間特殊學校

咪得你一條友reply囉
小學雞人身攻擊,好撚痛呀屌你老母
btw我唔覺得好笑wor,打少d飛機喇

咪有人reply 左囉, 話人柒自己盲西咁
睇啲唔睇啲, 屌都廢撚事真係

你自己讀一次. 乜鳩小學雞人身攻擊好撚屌...
柒少陣啦大佬呀, 幾多歲呀屌你老母
人地講緊新聞係到講痾尿..
人身攻擊知唔知咩意思? 讀書少ok , 唔係代表拎正牌出黎柒
Footage of Westminster Bridge carnage

http://dailym.ai/2o5YY63
唔怪得人話連登低質
廿幾版都係講on9野
呢d世界大事絕對要關心一下

但係到 叫咩天佑祖國,因係好柒,英國佬要人仔都都唔理香港,重有班人䑛英國袋低
一共有幾多個isis
班友成日拎英國人出賣香港人依個point悶唔悶啲
聽日去倫敦
脫左歐之後情況應該會改善
有無消息講關唔關isis事

就算出賣都係好過支那多多聲
英國豬聽日繼續踢波
屍徒華後代永世做中國人

奴性

香港曾經有咁繁榮有一半都係英國人比,另一半靠自己努力
唔明英國點出賣 你估英國唔想keep住香港呢隻識生金蛋ge雞? on9 5毛小學雞

係英國 Asian 多數係指中東南亞人
中國韓國日本嗰啲就叫返chinese, korean, japanese

正解,真係好on9

完全認同 on9至極

係英國讀書 都唔知應唔應該叫自己做asian

美國好似掉返轉
一般將中日韓既歸納為asian
中東佬叫arabic

聽慣呢種講法

我係倫敦一直聽開人咁叫
好少人話asian 唔係日本韓國喎大佬.....

你邊到讀書架

佢係香港讀書

奴性

香港曾經有咁繁榮有一半都係英國人比,另一半靠自己努力
唔明英國點出賣 你估英國唔想keep住香港呢隻識生金蛋ge雞? on9 5毛小學雞

唔岩聽就五毛 港豬無救

唔岩聽就港豬 五毛無救
你話英國出賣你
你又為大英祖國付出咗啲咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞