【突發】英國倫敦國會外傳出槍聲,多人於西敏橋受襲倒地

833 回覆
47 Like 1 Dislike
抵死啦引入咁多回豬
唔死多幾件都唔曉醒 日日畀BBC呢D垃圾洗腦

呢個時期有可能關脫歐事喎
唔係乜鳩都回豬既
歐洲地區不斷發生呢啲事情

英國算安全架啦

其實係,至少唔會好似法國咁係大型活動度出事

Westminster出事都係得4死20傷,其實唔算好大件事

諗起上年係德國 嗰個禮拜一日一單咁滯

如果中環有單咁既野,分分鐘都唔只4死20傷
上年布魯塞爾襲完後一星期
玩完london去左布魯塞爾
勁多差佬

你個名令我諗返早兩三個月之前去倫敦住

車迷

Me阿狗,但住chelsea bridge, 成日搭巴士出去都有聽到報站器有講fulham boardway

睇你個名都狗

睇你個名都知

英國算安全架啦

Westminster出事都係得4死20傷,其實唔算好大件事

港豬無價值
簡世德係穆斯林
今次會唔會影響到佢市長形象
抵死啦引入咁多回豬
唔死多幾件都唔曉醒 日日畀BBC呢D垃圾洗腦

呢個時期有可能關脫歐事喎
唔係乜鳩都回豬既

可能係

英國算安全架啦

聽朝唔好阻住我返工
究竟有幾多個犯?有無人走甩咗?

暫時警察都係覺得得一個犯人

英國算安全架啦

仲一定好多人顧住影相拍片
Police press conference

• Assistant commissioner, Mark Rowley, head of counterterrorism, confirmed that four people have died including one police officer and the attacker.

• Attacker ploughed into pedestrians on Westminster Bridge before crashing into the railing of the Houses of Parliament and exiting the car to continue the attack.

• Attacker then stabbed one of the armed officers protecting parliament, who has died.

• Police are currently working on the assumption that there was only one attacker.

• Two people died on Westminster Bridge

• At least 20 people have been injured, including three police officers who were returning from a commendation ceremony.

• The public should expect a heavier police presence on the streets of London in forthcoming days. He said: “Please be vigilant you will see more police officers armed and unarmed on the streets of London.”

• Police have deployed massive resources but they can call on the military if needed.

Rowley said:

This is a day we’ve planned for but hoped would never happen, sadly it’s now a reality.
勁多差佬

車迷

Me阿狗,但住chelsea bridge, 成日搭巴士出去都有聽到報站器有講fulham boardway

睇你個名都狗

睇你個名都知

我果時住bettersea park chelsea gate果面,日日都出去要搭巴士

英國算安全架啦

仲一定好多人顧住影相拍片

唔做戰地記者點呃到like呀
勁多差佬

車迷

睇你個名都狗

睇你個名都知

我果時住bettersea park chelsea gate果面,日日都出去要搭巴士

我旅行ja
死人仆街英國佬 為咗同中國做生意 為錢 將香港交俾共產黨 明知香港遲早會仆街 一早知道個結果

呢單新聞關我哋撚事咩

死港豬 醒下啦 屌你老母

乜撚嘢都港豬,關心新聞又港豬
屌你老母,支那有人死我拍晒手又港唔港豬?
The user posted a string of Morse code dots and dashes which translate to “gotohttp://pastebin.com/zluxdmza.” That Pastebin page contains a simple binary code which, when deciphered, points to a GPS location near Big Ben, close to where the attacker reportedly crashed his vehicle on Wednesday.

The user attached a photo of two guns taken from an unrelated 2010 forum post with the phrase “/pol/ 21-3-2017” crudely edited into the image. It’s currently unknown if the suspect had a firearm, but the post’s threatening intent is clear.

Source
http://gizmodo.com/coded-4chan-post-hinted-at-westminster-attack-a-day-in-1793527996?utm_campaign=socialflow_gizmodo_facebook&utm_source=gizmodo_facebook&utm_medium=socialflow

車迷

睇你個名都狗

睇你個名都知

我旅行ja

我都係呀,去左半個月
而寄坐緊National Express 去London Victoria
過幾個月過英法德
都咪話唔淆
利:兩絲

我下月去德奧匈捷
唔驚得咁多
過幾個月過英法德
都咪話唔淆

我下月去德奧匈捷
唔驚得咁多

匈捷既話,你擔心d賊仔好過啦
過幾個月過英法德
都咪話唔淆

我下月去德奧匈捷
唔驚得咁多

過幾個月過英法德
都咪話唔淆

我下月去德奧匈捷
唔驚得咁多

我一個人去又冇咩事 可能我一睇就知係窮撚啦
係去唱錢小心有啲咩天價手續費
可以嘅就自己係櫃員機㩒錢算
英國撚留名 成街好多警察同直升機
過幾個月過英法德
都咪話唔淆

我下月去德奧匈捷
唔驚得咁多

same
不過5月先去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞