【突發】英國倫敦國會外傳出槍聲,多人於西敏橋受襲倒地

833 回覆
47 Like 1 Dislike

Cctvb

死人仆街英國佬 為咗同中國做生意 為錢 將香港交俾共產黨 明知香港遲早會仆街 一早知道個結果

呢單新聞關我哋撚事咩

死港豬 醒下啦 屌你老母

收皮啦 , 你呢家有既繁榮同法治係邊個比你呀??垃圾 , 數典忘英

條友忽上腦

天𧙗祖國

好撚嘔心
你老母祖國唔撚柒要你啊孤兒閪

照下塊鏡睇下自己咩膚色先啦祖國

關你叉事咩中國人

叨光扮abc真係嘔心 唔岩聽就屈五毛

咁又點呀?
你羅湖以北果個祖國好好呀?
講過既野唔算數
又話一國兩制 而家呢?
要我認係中國人 姐係叫我認賊作父
sor我做唔出

中國人就是犯賤,係都要衝出嚟俾人屌

唔係要獨立咩 唔痴英國就痴支那
成龍 香港人是要管的

你都識講 而家呢?你英國祖國有無出過聲

收皮啦大陸狗,你個中國都係當你係奴隸炸
呢個蛋牛麵係咪騎劫左舊登蛋牛麵個名
明明舊登蛋牛麵係知名五毛

Cctvb

load左2秒先知咩事

Cctvb

load左2秒先知咩事

CCTVB係咁上下啦
天𧙗祖國

好撚嘔心

關你叉事咩中國人

咁又點呀?
講過既野唔算數
又話一國兩制 而家呢?
sor我做唔出

成龍 香港人是要管的

收皮啦港豬 你係奴隸咋

但係我唔會好似你咁心甘情願咁做人奴隸lo,邊似得你做奴隸做得咁開心
天𧙗祖國

好撚嘔心

關你叉事咩中國人

咁又點呀?
講過既野唔算數
又話一國兩制 而家呢?
sor我做唔出

成龍 香港人是要管的

收皮啦港豬 你係奴隸咋

但係我唔會好似你咁心甘情願咁做人奴隸lo,邊似得你做奴隸做得咁開心

口裏說不 你行動就出賣你啦 港 豬

開始語無倫次

Cctvb

未瞓醒
岩岩坐underground 經過 westminster, 只係比轉車轉去Jubilee Line

收皮啦港豬 你係奴隸咋

口裏說不 你行動就出賣你啦 港 豬

開始語無倫次

ff完自己係英國人 又ff自己唔洗返工

就算唔係英國人,都唔會係你中國人啊死淨種
繼續講多啲
只會越嚟越多人憎你中國

中國人死返上中國論壇愛國啦,
呢度唔適合比中國人打飛機
可唔可以focus返update....罵交可以開另外一個post 罵
Block q 晒d 5毛佢啦
阻撚住晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞