【突發】英國倫敦國會外傳出槍聲,多人於西敏橋受襲倒地

833 回覆
47 Like 1 Dislike
英國撚留名 成街好多警察同直升機

正常呀,條街見唔到警察你先驚啦下嘛
天佑祖國
過幾個月過英法德
都咪話唔淆
利:兩絲

我下月去德奧匈捷
唔驚得咁多

呢啲冇得講
成個歐洲都隨時有風險
事實上社會上有至少兩群被嚴重邊緣化嘅人
個 tension 又事實上係存在

只要有一兩個走向反社會傾向已經可以出事,仲要冇反恐情報會 detect 到

舉例講,Amsterdam 幾十年都冇恐襲,唔代表係絕對安全,同樣最近發生過事都係唔代表會安全啲 (巴黎就係例子)

全世界都好危險
係香港非常安全
過幾個月過英法德
都咪話唔淆

我下月去德奧匈捷
唔驚得咁多

呢啲冇得講
成個歐洲都隨時有風險

只要有一兩個走向反社會傾向已經可以出事,仲要冇反恐情報會 detect 到

舉例講,Amsterdam 幾十年都冇恐襲,唔代表係絕對安全,同樣最近發生過事都係唔代表會安全啲 (巴黎就係例子)

正如北歐都亂左好多
伊斯蘭定愛爾蘭?
伊斯蘭定愛爾蘭?

未知
過幾個月過英法德
都咪話唔淆

我下月去德奧匈捷
唔驚得咁多

呢啲冇得講
成個歐洲都隨時有風險

全世界都好危險
係香港非常安全

香港似乎冇大恐襲危機
但係日常生活嘅事已經足夠逼死人
呢個地方真係生存到多一日都要偷笑
點解有個係巴士車底?

同問
今朝先買左機票去法比荷德,淆淆哋
點解有個係巴士車底?

同問

比架車撞咗去架巴士附近 然後巴士停唔切
過幾個月過英法德
都咪話唔淆

我下月去德奧匈捷
唔驚得咁多

呢啲冇得講
成個歐洲都隨時有風險

全世界都好危險
係香港非常安全

香港似乎冇大恐襲危機

人地國家面對我地咁大壓力去咗斬人了

香港人真係捱得架姐
過幾個月過英法德
都咪話唔淆

我下月去德奧匈捷
唔驚得咁多

呢啲冇得講
成個歐洲都隨時有風險

全世界都好危險
係香港非常安全

香港似乎冇大恐襲危機

人地國家面對我地咁大壓力去咗斬人了

咁快失憶了?
上次地鐵個條友都係

不過好彩其他人禁住佢
唔係既話沙甸魚嘅車廂一定死得人多
過幾個月過英法德
都咪話唔淆

我下月去德奧匈捷
唔驚得咁多

呢啲冇得講
成個歐洲都隨時有風險

正如北歐都亂左好多

荷蘭有大麻,仲邊有人會發火搞恐襲
好心咪俾d中東佬入境啦
過幾個月過英法德
都咪話唔淆

我下月去德奧匈捷
唔驚得咁多

呢啲冇得講
成個歐洲都隨時有風險

正如北歐都亂左好多

荷蘭有大麻,仲邊有人會發火搞恐襲

仲有雞叫,無錢叫都可以係果度hea望,覺得人生美滿仲有安樂死
點解有個係巴士車底?

同問

比架車撞咗去架巴士附近 然後巴士停唔切

條痴線佬開上行人路撞飛啲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞