【突發】英國倫敦國會外傳出槍聲,多人於西敏橋受襲倒地

833 回覆
47 Like 1 Dislike
果度好多遊客同路人行

big ben ,london eye果頭緊係多
英警定性恐襲
Emergency services tell people not to call ambulances unless necessary
聽日返香港,機場肯定加保安
咪撚理班5毛,成班on 99

真係好撚多
咪撚quote阻住update嗰班啦

咪係囉 對住五毛只需要唔回應就搞掂

佢地好多時幾條友自己互覆, 一條友挑起火頭, 另一條友就回應佢/屌佢, 製造罵戰令更多真心膠加入,目的都係想騎劫個POST

連登仔麻煩醒目D啦
抵撚死,支持更多

斬還斬,斬上面班黃皮豬就岩晒

正 斬班認親認戚 實情無撚人理佢地既自high撚

支那狗又狗吠 希望下次大地震震瓜你班友

真係好撚多

一次過block晒
五毛開工啦喂
英國警察係咪冇槍?

一般係街行必嗰啲真係冇槍

電槍唔係槍啊

Firearm ok?

屌 會唔會搞機場 我幾日後都飛

一世都無機會出國
暫時完全發生咩事都唔知
Holyrood staff told "no intelligence to suggest a specific threat to Scotland, Edinburgh or Holyrood" - security increased "as a precaution"
11:53 PM - 22 Mar 2017

屌 會唔會搞機場 我幾日後都飛

咁夠疆搞機場
下個月去
A European security official has told the AP news agency there was increased "chatter" on Jihadi networks Tuesday following the UK's adoption of an electronics ban aboard flights from certain mostly Muslim countries.

But he said there was no information that Westminster incident was terror-related.

The official spoke on condition of anonymity.
Dozen of people had been injured
Mi6係時候做野了

Bond James Bond
Trump出黎了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞