港共:台灣無權派員到港押解疑犯

900 回覆
94 Like 686 Dislike
無賴都叫反得靚
唔怪得警犬你地覺得自己正義
台灣呢招真係冇理據,有乜可能無啦啦派人黎捉人

換個國家名就知唔妥,將"台灣"換左"北韓"/"菲律賓"
就知完全亂咁黎
就呢個case,我寧願陳同佳真係由此做自由人算
香港真係唔妥當
換個角度一早捉條友
轉個頭話
經過今次兩岸三地警方合作
成功將逃犯陳同佳押解回台灣
台灣預撚左你say no啦
而家件事變左 你港共唔肯交人 咁我搵人黎帶佢走 你又唔俾
你究竟想唔想settle down 架
以前學中文寫聲明
呀sir教落深夜出聲明係有原因
等啲人瞓晒冇得即時睇到
荃灣工廈石屎藏屍案潛逃台灣的3男1女,繼18歲女疑犯前晚被遞解出境返港後,其餘3名男疑犯昨由台警送往桃園機場轉交香港警方帶走,《蘋果》直擊回歸以來港警首次在台灣押犯返港過程,20名港警如臨大敵,分佈機上多個位置令疑犯插翼難飛,最終順利抵港。

香港警方去台灣押犯就得
台灣警方去香港押犯就唔得
唔知邊個玩嘢呢
以色列d機有持槍特警駐機咪一樣可以留係飛機到唔入境
呢鋪精彩
文宣煲大佢
一早block左
兇手同死者都係香港人
//荃灣工廈石屎藏屍案潛逃台灣的3男1女,繼18歲女疑犯前晚被遞解出境返港後,其餘3名男疑犯昨由台警送往桃園機場轉交香港警方帶走,《蘋果》直擊回歸以來港警首次在台灣押犯返港過程,20名港警如臨大敵,分佈機上多個位置令疑犯插翼難飛,最終順利抵港。//

台灣返香港都要搵人押wo
唔講政治,剩係講安全 你都無可能由得個殺人犯自己上機啦下話
林鄭你個初心去撚左邊?
港府真係柒到爆炸 錯左咪認囉 仲要死頂 之後越攪越衰都唔知點收科,係人都知香港己淪為深圳市一列,林鄭真係害死香港
你又知其實人冇
講真香港人好善忘
而家班藍C話如果台灣可以派人黎執法
咁公安都黎香港做野得啦
點解港政d聲明越黎越似口交部既口吻 用晒反問句
點用唔係寫個fact出黎
台灣堅係彩你有味, 殺人嘅係香港人
死嘅又係香港人, 中間搞屎棍又係香港人
https://news.cts.com.tw/cts/society/201604/201604121740223.html

港共殺人犯又可以去台灣押?
點冇理據
放幾架F16上天夾你返香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞