港共:台灣無權派員到港押解疑犯

900 回覆
94 Like 686 Dislike
一定啦,特衰政府無人敢寫
佳佳坐完監, 變回冇罪之身, 港共已冇權拘留佢, 冇野可做.

小英拒收已民望大跌, 今日小英唯有跪低, 派人來接犯, 咁或許可以落港共面, 使中共尷尬, 但同時小英自己亦會再失分.

台灣方面, 輿論正繼續插小英. 小英要再諗計.
都話唔係呢個問題
你夾硬送佢返去
台灣唔收
推翻俾你香港
就算你出盡全力屌鳩台灣
個犯人都係喺返香港㗎
政府都係會俾人屌
所以用唔用緊急法唔關事
等睇朝早小英出招
不如話佢肯自我犧牲殺狗
夾硬放佢上機 可能去到台灣領空已經比戰機阻止唔比降落 拎成機人去博
我針對上面巴打果句遞解出境權力
柒婆係有無上權力啫
幅圖好L 正
形容得好貼切 個腦即刻有圖
咪挽la,一開始根本就借依件事過橋推送中。佢連學生中槍,香港市民被人斬都吾理,佢點會諗女人家人ge感受。凡係政治野吾會為甘單一ge事,尤其係香港,班仆街官員由頭都吾係為市民服務
真係再用緊急法 就姐係要將一個已服完刑既"普通人"
送去一個你無司法權既地方 唔知佢會判咩刑亦唔知點樣審犯
咁姐係你同我都隨時可以俾送走 到時仲癲過送中
點啊彈出彈入
預言:解決唔到,陳同佳會畏罪「被自殺」
陳同佳出咗獄係自由人
不過畀台灣註銷咗簽證, 連check-in都check唔倒, 唔好話上機
航空公司送咗D冇簽證嘅人去要畀人罰錢
就算夾硬夾咗佢上機, 台灣民航局都可以直接唔畀架機入台灣領空
好似大陸狗威脅國泰嗰陣咁
又話佳佳要同屋企人短聚一下先
首先要搵到間航空公司肯食呢隻死貓送過去
台籍嘅華航長榮就一定唔會上到機
因航更加唔會,港台線好生意又有班轉機客
佢敢載應該台灣都罰硬,風險太大唔博得過

其次仲要台灣肯俾架機降落

結論不如搵隻洗頭艇夾佢去高雄算數
我知呀
我只係想帶出柒婆而家好大權
港共承認係政治操作
特區政府皆盡力為受害者伸張正義,也認為陳姓疑犯今次頓悟,決定自願到台,可令公義得以彰顯。

冇人覺得囉, 721 點計, 831點計, 陳同學一眾被自殺嘅手足
大粒墨自願, 台灣有死刑呀, 人唔笑警犬都吠
台灣咪叫香港一齊簽司法互助協議,變相承認送中條例係搞來on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞