港共:台灣無權派員到港押解疑犯

900 回覆
94 Like 686 Dislike
台灣話明派人接佢 係港共唔俾
被跳樓呢
佢信得過咩
呢個係文宣炸彈黎Ching
證明由始至終,政府搞反送中係想破壞一國兩制,政治操作破壞香港法治
雖然本來都冇乜
//任意要求檢察機關在沒有充分證據和法律基礎的情況下提出起訴,既不負責任,也不符合秉行公義的原則。//
講呢句係咪想笑大口呢四個月做過乜黎啊
潘生潘太
【石屎藏屍】直擊台港首次移交犯人 20警押3疑兇回港

荃灣工廈石屎藏屍案潛逃台灣的3男1女,繼18歲女疑犯前晚被遞解出境返港後,其餘3名男疑犯昨由台警送往桃園機場轉交香港警方帶走,《蘋果》直擊回歸以來港警首次在台灣押犯返港過程,20名港警如臨大敵,分佈機上多個位置令疑犯插翼難飛,最終順利抵港。消息稱,4名疑犯曾打算到台南當黑工,因找不到相關朋友而告吹,被捕時已山窮水盡,身上剩下合共不足4,300元新台幣(約1,000港元)。

想問點解果陣黑狗又可以去台灣押人番黎?
拉登黎香港都唔會比佢落機啦,重點飛機有咩乘客目的地應該會知,唔會比佢起飛,飛到都唔會比佢落到地叫佢飛番走

除非私人飛機夾硬嚟掉落地,咁又犯法
掉咗啦 condom
冇錯,咁夜都出post一定係驚到瀨屎
其實你知我知好多人都知
與其話佢地係導火線 不如話係CONDOM
冇拉,台灣遊客陪同返台only
說好的初心呢屌你老尾,最後咪又係政治行頭
其實台灣唔收個犯
比返香港
就算你政府多半屌9台灣
個犯留係香港自由自在
政府都係比人屌
唔係咩?
屬地原則係唔適用嘛
篇野D措辭好支那味,完全唔似香港政府公文feel
台美關係冇記錯都進展良好

777呢場送中風波輸到貼地

真係創造好撚多第1
陳國父
因為正面駁唔到
邊個寫架?炸柒左佢喇
7婆面皮7呎厚 聽朝一定仲笑得出
你話你係陳同佳就係? 我係外國政府點去核實

計我話玩串啲,佢兩個嚟到先原機送走陳同佳,再拘留紅底神棍審問係咪入台攪事
有d咁政府代表香港簡直侮辱緊香港人
班機朝早7點5係香港飛
想先下手為強啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞