想染髮但唔明髮型師既火星文?入黎可以幫番你

279 回覆
98 Like 2 Dislike
依家好興既薰衣草紫色最少要漂幾多次

正常兩次 淺黃就OK

唔該巴打
如果啲頭髮好乾又開叉之類,會唔會漂完好核突?
有時見到有啲女仔髮色幾啱心水
拎張相去比髮型師 話染呢隻色得唔得?
定最後都要睇返 自己本身既髮質?

利申 男 , 之前比個髮型師話啲頭髮又粗又硬
漂十次都冇事... 可能誇張啦
但係咪真係可以染多幾次?

緊係得 有相係最好 因為根本口講係講唔到
又粗又硬係 襟漂D既 但係其實一個頭漂三次已經可以話係咩都上到

我之都染過兩次
第一次染左啡色
第二次就漂染 藍色
尼緊想轉亞麻灰
有冇咩髮型推介?

依家啲陰都幾長同幾斜
剪平同偷薄少少 會否易打理啲?
男仔除左染啡之外仲有咩色係比較襟啲又唔會好mk?
用得多泡泡會唔會甩頭髮
今年用左3次
成日自己用泡泡染
深灰/ 灰黑要點搞? 求指點
p. s (染錯色now金黃 mk
如果啲頭髮好乾又開叉之類,會唔會漂完好核突?

最好剪下。漂完最好焗下油
有時見到有啲女仔髮色幾啱心水
拎張相去比髮型師 話染呢隻色得唔得?
定最後都要睇返 自己本身既髮質?

利申 男 , 之前比個髮型師話啲頭髮又粗又硬
漂十次都冇事... 可能誇張啦
但係咪真係可以染多幾次?

緊係得 有相係最好 因為根本口講係講唔到
又粗又硬係 襟漂D既 但係其實一個頭漂三次已經可以話係咩都上到

我之都染過兩次
第一次染左啡色
第二次就漂染 藍色
尼緊想轉亞麻灰
有冇咩髮型推介?

依家啲陰都幾長同幾斜
剪平同偷薄少少 會否易打理啲?

都轉到既 係漂左2-3次架嘛?

男仔緊係露額頭 有自信係最型 我覺得係

打理既意思係易臘D? 係論咩髮型其實剪果時同髮型師講想易蠟D就得
用得多泡泡會唔會甩頭髮
今年用左3次

會 泡泡係極傷
好似off topic 我平陰留勁耐都留唔長,想留到去個咀,用過頭髮急急長都無乜用咁 反而後面d頭髮就長得快
深灰/ 灰黑要點搞? 求指點
p. s (染錯色now金黃 mk

漂到奶黃色上到灰 唔係出唔到色
漂頭唔好自己黎啦 hi落頭皮會損 會禿頭架
好似off topic 我平陰留勁耐都留唔長,想留到去個咀,用過頭髮急急長都無乜用咁 反而後面d頭髮就長得快

留陰係幾痛苦 等下啦
有冇啲啡金色介紹
想要鮮色啲
有冇啲啡金色介紹
想要鮮色啲

咩叫啡金色介紹...
男仔除左染啡之外仲有咩色係比較襟啲又唔會好mk?

其實啡都有好多種 啞啡 啡偏紅 偏綠 偏金 朱古力啡 奶茶啡 可以諗下
點解第三頁都冇三評 比下面好wo
點解第三頁都冇評 比下面好wo
唔用泡泡用邊隻冇咁傷
天生頭髮已經又多又乾勁似雜草 之後仲要直電漂髮做齊哂 搞到依家啲髮質勁差 做kktreatment 有冇用?
天生d頭髮好軟
如果唔gel頭會好扁 塌晒咁
想問如果去漂下佢係咪會乾d 鬆番d?
啞啡有冇個色標準啲既示範圖睇下?
使唔使漂?

利申 頭髮少同超幼 皮膚偏黑 絲

Google搵

唔洗漂
唔用泡泡用邊隻冇咁傷

我冇用開家用染劑 唔太清楚wo

我只係知泡泡係害人不淺
天生頭髮已經又多又乾勁似雜草 之後仲要直電漂髮做齊哂 搞到依家啲髮質勁差 做kktreatment 有冇用?

本來電 漂已經唔可以共存
kk應該得既 但係只係直同焗油合成版 唔係特別好
Keep住做焗油 洗完頭要梳頭 查D髮尾油 小D染 唔好電 養番好去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞