【討論】陳彥霖事件是否炒車

327 回覆
119 Like 419 Dislike
就算真係炒又點 政府有責任釋除公眾疑慮宜家乜撚都唔公開 你比到證據我又信嘅 大把人認炒車
問題係你宜家陰陰濕濕
反正證明唔到陳彥霖係自殺
樓主可拉
大家幫手推佢reddict 條片好過啦
炒咩燃野車
自殺定被殺
果條夢遊片100%係阿霖
又唔好下下就五毛 的確有小部分人係咁 最緊要小心求證 唔好先入為主 先入為主係查案大忌 亦都係最易被利用嘅地方
炒你集命啊根本係黑警自編自導自演,出錢求其搵個女人扮彥霖老母咋嘛,呃唔到連登神探嘅
如果真係炒車,咁即係21號出發夢po條友嗰日已經知佢係自殺,而只會得兩個情況情況先會知佢係自己

1.發夢巴見住佢跳海自殺而又知佢係邊個
2.發夢巴21號已經見到佢條屍而又知佢係邊個
知佢係彥霖*
睇你D post 真係唔想笑 我個人分析係綜合我睇到既事,有證據就唔洗分析啦,直接完啦單野。我講出黎都係想大家唔好忽略佢老母都可能係兇手,有睇佢老母講乜同佢個女既關係就明我點解咁諗
[陳彥霖母親訪問]毅進仔寫d稿真係錯漏百出
https://lih.kg/1660475
我覺得如果佢媽真係捉左佢去睇醫生
好視乎佢睇既係咩醫生
如果佢有精神分裂 係無做任何treatment前
佢一定會有情緒低落 記憶錯亂既問題
一定要食藥做治療 唔會突然無事
身邊既朋友又覺唔覺佢有異常?有無講過有人害佢?
同埋睇咩醫生都一定會知佢有精神病特徵
會即刻refer去醫院 因為係呢個社會到 精神病忠者係一定要強迫醫治。

PS: 有朋友有精神分裂 自己都讀過相關既野
你有無睇佢老母幾冷血,個女死左完全無所謂,淨係擔心佢同佢跳仔,出嚟講嘢都係想大家唔好阻住佢地兩個二人世界
有無佢嘅post 我想睇返
炒你老母
淨係條死屍長頭髮
陳彥霖短頭髮已經冇得炒啦

HKDI成個過程都可以錯
但係死完頭髮長咗已經冇得錯啦

btw 拉
我信佢有思覺失調,我家人都有呢信病,有呢個病的人係會有幻聽,幻覺, 重會做的其怪事。

只不過,佢媽咪明知佢有呢個病,就應該帶佢睇醫生及食藥。
其實解釋到點解要裸跳已經真相大白左一大半,唔駛估估下囉
而家就係假設真係自殺,咁就代表發夢巴係講大話,但亦代表發夢巴知佢係自殺,而咁就自然會有上述兩種清況
咁叫起底😫😫😅😅😂
起底我有保留,但電話number就應該傳開咗
炒晒車啦

不過繼續炒唔認衰

所以應該要停
醫生話並反叛 並非思覺失調 純粹佢老母覺得 無得fc
thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞