【討論】陳彥霖事件是否炒車

327 回覆
119 Like 419 Dislike
https://youtu.be/RKjrGAa_ED4

其實有冇手足懷疑陳媽媽嘅whatsapp會唔會只係一張圖?佢冇拉動過個whatsapp去證啲對話紀錄?
我唔係唔信陳媽媽
只係我覺得佢解釋唔到啲疑點
點解會係裸屍?點解要咁趕住火化?
中共?
所以係仲有好多疑點 但唔好排除任何一個可能性
之前唔係有個法醫話有可疑?
好似冇左下文.....
思覺失調主要係驚比人害,多數收埋自己, 抑鬱就有自殺傾向,上面咁on9都唔用思覺失調黎被自殺喇
啱啊
其實一切源於政權嘅零可信性
ching心水清過我好多 你啱 真係好恐怖好黑暗
有可能啊 所以要繼續查 但係行動post更重要 不推文plz
一早話左會炒車!
要問下d 金田一先知啦
用呢單令大家炒車冇人信之後就可以真正咁做
炒你老母,而家黑警隻手遮天,普通市民根本好難知道真相,凡事保持合理懷疑有咩問題?
邊個咁仆街去滋擾人哋呀媽?
覆你都哂鳩氣
P牌仔好想幫手足
但推唔郁
好無助
ok,你話我喺就喺
思覺失調患者的自殺率比普通人高約8.5倍。在思覺失調人群中,以下人士會有較高的自殺風險:曾嘗試自殺或自我傷害、最近曾入住精神科醫院、不服從醫生的指示服用精神藥物、有抑鬱症狀、早期患者、濫藥、長期患病者、有絕望情緒、生活上遇到不快事件,如失業、失學、離婚等。 (from思覺基金)
有偏見到佢係東涌站喊得咁犀利 佢男友又比人拉咗 又女童院 會唔會咁樣導致佢自殺 雖然咁樣都解釋唔到點解佢裸體
無問題 係我用詞不當 sorry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞