【討論】陳彥霖事件是否炒車

327 回覆
119 Like 419 Dislike
佢好似係想幫流出既片包括尖沙咀食tg
同apple mtr條片洗白
特登提呢兩樣野
老實講 片中咁冷靜
又咁深藍 我真係唔信佢老母
you too 見到你呢啲人就覺得好可笑
乜都唔睇 一句狗放落黎 同你意見唔一樣完全唔需要討論 咁使乜叫討論區啫

我都可以覺得你係狗
block左好似好勁咁 你block飽佢囉 單機啦 唔爭在block埋我啦
已抽離
死者己矣
就算比我地千方百計搵到真實證據證明係他殺又如何?
警隊唔執法唔查我地點譴責都無用
當務之急係贏呀各位
贏左你地想要咩真相都有
831 陳彥霖 仲有各大浮屍自殺案
順便宣傳下有關罷工
【突發】我宣布罷工大辯論正式啟動
https://lih.kg/1641455
如果你是媽媽
你會選邊條路?

CCP慣用手法
銅鑼灣書店事件認罪片

上海楊佳殺警案
楊佳母親被失蹤及送往精神病院

64民運人士李旺陽「被自殺」後
妹妹夫婦被嚴密監控及失蹤

正如涂謹申所講,只有獨立嘅裁判官有final say!
係個keyboard後面9up尋撚到真相咩神探
其實中共殺果啲人都係證明唔到
但大家都會知係中共殺
你覺得人地走火入魔只係你未習慣香港係咁
我真係第一次聽思覺失調會令一個游泳健將跳海自殺,作都作好啲喇,小學生都唔信喇,炒你老母咩
屌你啦黑警。。。。係度扮正義
佢老母講乜 同 佢個女點死

係兩件事黎

可唔可以邏輯理性少少
我只信客觀證據
有無可能係唔係我地
深藍老母呀
你唔比劇本佢佢自己都曉加鹽加醋spin哂落去示威者嗰邊架啦
呢啲仆街臨老聽食自己啦
炒唔炒車都唔值得去博
因為咁多「線索」留低無可能係黑警做既

無炒=黑警話會展開調查 誠信再破產 不過本身都無 零損失

炒車=我地就會同 無腦 自私 冷血掛勾 我都唔知文宣可以點spin 我最怕係會出現佢老母「自殺」「被自殺」入晒我地數

江永祥話咩講多咗根本就係引我地去查 佢地無野好輸 擺明想同我地攬炒
佢老母懷疑佢有思覺失調 咪當多個方向查 btw 不推文plz
昨日才講緊件衫2 條帶/4條帶, 大把人覺得條片做假, 今日cctvb立即播佢老母專訪叫人唔好提, 樓主你現在同我講炒車?
醫生的確無確診 無得fc 純粹佢老母自己認為 但係咪當多個方向入手去查下
有可能 所以post完我都諗緊係咪真係有必要出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞