【討論】陳彥霖事件是否炒車

327 回覆
119 Like 419 Dislike
有幻聽
會唔會藥物/毒品引致
是日問題:
一個連自己個女係長頭髮定短頭髮都唔知嘅啊媽可信性有幾高?
各位,不如冷靜一下回顧呢排連登嘅熱門post?我留意到3單需要注意!唔想大家失焦放棄核彈啊...係已fc嘅核彈!
https://lih.kg/1659114
我有諗過如件事只係我地諗得太複雜
陳同學真係自殺

死前赤腳係學校行左咁耐
身邊經過咁多人,無人望下佢,無人問候佢
個個當佢透明

赤腳行出海旁,路途要20mins,行咁耐又係無人問候過佢

諗到呢度我已經唔想再諗,如果係咁真係好慘
個個都一堆陰謀論。。小心又話你係黑警扮
我都認為呢野係有好大可疑 但係都唔可以完成排除炒車呢個可能性
我信佢愛女心切,有心搵返個女
但之後講既就不能盡信,大家都記得桂民海架河
邊有炒

全裸自殺係咪有可疑先
之前睇po 大把lihkg仔睇到佢出黎喎
值得繼續追同討論 但唔應該完成排除炒車可能性
戴左口罩
仲要blur成塊面

隻眼瘋狂眨

心理學上反映佢講大話
佢老母有份害死自己個女
可能佢冇死呢
你搵到個故仔解釋哂d野

都係有可疑
用下logic 好冇
傻豬,佢地唔係唔知炒左車,而係要用盡身邊所有大小事情繼續煽風點火,企圖令呢場運動繼續拖落去。佢地要怪,就怪自己生在香港,大多數都係養尊處優既港豬,好食好住好過就夠,根本冇果份決心同港共對著幹。
所有神探post收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞