【討論】陳彥霖事件是否炒車

327 回覆
119 Like 419 Dislike
我同意佢唔係一個好媽媽 但係任何一個source都有參考價值
所以我明大家查案 但係唔好令運動失焦
佢呀媽講到似層層咁 入女童院又有曬原因咁但要fc下原因
其實成件事都好合理。因為發生係中國香港。

合情,合理,合法。可能有地方要改善,但完美因為解決左某Object。

1020 不見不散
其實可以查下女童院 可能受到不合理對待 可能又爆到d野
https://youtu.be/RKjrGAa_ED4
backup定先高清版,雖然唔知cctvb會唔會report
cctv疑點係指邊段? 跳秒數?
雖然咁講係無敵,但假設佢係之前已經精神病發作,佢似係搵緊地方自殺,咁之後「引」佢番去都可能只係精神病發作。我之前睇好似佢d fd話佢接完電話就番去, 希望佢朋友出來講下係咪真係聽到電話響了。
當人on9咩
阿媽講到睇完警察cctv就確認同自殺,做咩咁耐都唔公開出黎呀
迷信撚
我上祖話呢單野冇咁簡單
CCTV剪過/有臨記/呢d一定炒
裸屍/火化得咁快 呢兩點仲未證實
首先,Christy唔係義士 冇企過前線 遊行都唔係好積極參與? 咁樣老屈?
點對得住佢同義士 :等埋我呀...
呢單野完全唔合理

佢阿媽反應不尋常

追查到底
因為佢無?。。。。。
假膠po都用黎做supporting evidence
對 真/假 陳彥霖有懷疑既入!
https://lih.kg/1659829
剪過我覺得有可能喎 因為跳秒數
裸屍方面 假設佢真係有思覺失調 可能真係自己除
佢都有講明有d人係關心 但佢話有人騷擾 可能係咁先出黎同屌人
佢藍 覺得其他傳媒係黑媒 先揾cctvb?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞