【討論】陳彥霖事件是否炒車

327 回覆
119 Like 419 Dislike
今日陳彥霖阿媽(自稱)接受tvb訪問 佢阿媽講嘅野同之前呢個post有d位一致 大家可以參考下
希望大家唔好被仇恨支配自己 重新諗下成件事 如果最終真係炒車 希望有聲明同佢阿媽道歉
呢單野係好撚可疑 出生紙之類都可以係假 我唔反對大家繼續查案 但係唔好ban走佢受精神病所困而自殺 亦唔好一黎就認定佢係深黃 一定係前線 同埋查案同時推返多d行動post
開得post就預比大家屌 但希望大家屌完會有結論 百屌成才

我係陳彥霖由細玩到大既朋友 你地愈吹愈大 我好撚嬲
https://lih.kg/1648090
邊撚個咁仆街去滋擾人地呀媽??????
一定到
佢老母一時話佢冇參加示威 一時又話條屍唔係佢個女 你信條八婆講嘢?我完全睇唔出佢係一個好媽媽
拉 今日派左文宣未?
如果係自殺佢老母更加唔洗出黎講 你諗下邊個最care你地懷疑呢件事
真心唔知 所以我認為需要道歉聲明 歡迎討論 百屌成才
點解陳彦霖有思覺失調咁大件事,連登仔都起唔到。
終結兒登五毛風向,勿再屌勇武同南亞手足
[星期日結論][逆風而行]遊行有批帶gear,守重慶。冇批開花賀佢老母
https://lih.kg/1660232
人格有問題 口供不可信
ig story spread咗d
如果唔係有條片證實佢有參加示威呀,我覺得佢老母一定會到而家都話佢估女同示威無關,佢老母講嘢錯漏百出
炒咩車 ,根本呢d野就唔應該係我地做既,黑警有責任釋除公眾疑慮,鬼叫你個垃圾港共政府公信力咁低,講野冇人信咩,由謀殺轉做屍體發現唔洗解釋?
思覺失調有冇醫生紙
冇醫生紙點信

我話佢老母思覺失調就真
當佢係講真話,佢都唔係一個好媽媽,甚至係一個人品好衰嘅人
全力集中去追查點解會係裸屍
唔洗分析死者同佢家屬朋友

搵到圖片或影片見到証實裸屍嘅原因先,搵到再接住去研究下一步…
咁佢話比人騷擾所以出黎 當然唔排除佢造假嘅可能性
的確暫是佢有精神病最可以解釋所有野
ig 偷拍片,有朋友証實係真人

咁ironman 比出來既相就係當日影,陳怕暴露借左朋友件衫來著
再引出當日cctv果個真係佢來, 無啦啦除左自已對鞋好可能係幻聽叫佢除身上既野,所以到最後全裸自殺

個人來講唔覺得黑警有咩理由要特別殺佢

如果個故事唔係咁,就好難解釋成個故事
所以我明大家查案 爆vtc 因為佢死都唔交cctv 黑警連裸體浮屍都話無可疑 有疑慮係好正常
其實你唔怪得班連登偵探
因為政府同警隊誠信破哂產
而家講咩佢地都唔會信
連屍都火化埋
無證無據成件事搞到沒完沒了
唯有等佢地自己早D抽身
係慘在多左班迷信撚出黎
毒樹果實理論。
agger 但cctv嘅疑點同引佢(根據你所講)出黎果個係邊個
佢話醫生唔認為佢係思覺失調 係反叛 思覺失調純粹係佢嘅懷疑 所以有保留
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞