【討論】陳彥霖事件是否炒車

327 回覆
119 Like 419 Dislike
佢老母覺得網上人仲估估下,所以佢先出來澄清嘛。
老母都咁講,已經好實在啦。

仲有d陰謀論話 假老母、真老母但收左錢。

我都分唔清呢d係真心膠定係覺得咁樣叫文宣
根本無炒車呢個問題
無人話佢一定同黑警有關, 我地要既只係真相.
咁如果真係有手足騷擾人 係咪啱先
好難聽咁講句 佢地講d野係無良心無人性 但係言論自由 奈佢唔何 道歉聲明唔係可顯出我地同佢地之間嘅同咩
已知佢唔係講真話
佢話個女只係6月時有參與反送中已經錯
佢未必會係前線
但絕對會係同路人
睇佢段片就知
佢唔會係港豬
我諗呢點都好明顯下

至於自殺個到
我都唔明點解係跳海
明明陳同學自己都練開跳水
應該有本能反應
除非係他殺啦
有人講過佢有吸毒 未fc 同埋唔排除佢真係有思覺失調
你咁樣的對白,陰謀論撚一樣會話你 一定係收左錢讀照稿讀啦
大膽假設 細心求證 咁做無問題
Popo查案都係咁 你下下怕炒車唔多方向思考
就好難搵到突破口

但都要提醒一句 繼續追查係需要 但唔好沉迷
你地有更重要既事 就係替義士繼續行落去
淨係呢點就一定有可疑
0.5
Morning Sir, 吊你幫佢阿媽追查件事仲要同佢道撚歉,你無野下話,係咪思覺失調!?
係 黑警是是旦旦根本冇得炒
唔會 到依加最關鍵嘅cctv都未放出嚟
再加上無好好咁解釋
點解咁遲先放cctv
冇炒車 係方向錯左
屌我唔緊要 大家都係著緊件事姐
不論兩邊都冇hard evidence
淨係得TVB做獨家訪問都有可疑啦
咁多間傳媒點解得TVB做到?
覺唔覺好似612 TVB做林鄭獨家專訪
我都想知幾時有人起埋佢老母底
如果身無屎邊會花咁多人力物力揾演員拍假片
係有可疑 所以歡迎討論 但係唔好完全排除任何一個可能性
因为有人比野佢食
令佢失常,咁唔叫思覺失調,
係比人落藥或者餵毒品,

佢亦唔係叫自殺,
而係被間接害死

點解連登仔硬係分唔清呢點。

一係個個講cctv真假,
一係就話佢唔正常 自殺 真炒車,

兩樣都唔係,冇炒車,cctv亦冇假,
而係比人害死左
5毛 hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞