[VR]好似冇乜人討論

355 回覆
5 Like 3 Dislike
Black Friday 減價買咗oculus go $200usd 寄緊返黎
純睇片有咩要注意
AMAZON買左QUEST 64
佢寄左隻128俾我
原裝條線做唔到LINK
有冇巴打知邊條線連到香港又有得買?
USB C TO C/C TO A都可以
見d人講DMM 好似幾正有冇巴打玩過
老老實實,GUEST 64GB夠唔夠用?
如果之後會駁電腦玩我估都夠,始終佢本身個store唔係隻隻game 都買得落手
重等緊隻rift s
你邊間鋪信得過佢賣的係真usb is 3.0/3.1線咪用到

我自己係美森訂緊番來
係咪ANKER?
YOUTUBE個個都話ANKER個條最好
我十尺唔夠長
拉出廳玩我買左另一條

Anker好係官方未出自家線推薦人買,算有官方認證
有冇LINK?我都諗緊拉出廳玩
Active USB 3.0 Extension Cable 25 Feet, 25 Foot USB 3.0 Active Repeater Cable Extender with Signal Amplifier Type A Male to A Female Superspeed Extension Cord https://www.amazon.com/dp/B07WNGZD4Z/ref=cm_sw_r_cp_api_i_DFn6DbK94VQE4
提多句找十尺長以上的線必須有active repeater
i knew that feel. 睇住d beat saber 片止住癮先。
Game都準備好哂但要等到月中
rift s好撚正
即刻買左成千蚊vr game
隻rift s尋日已經送到我樓下順豐
仆你個街話太遠 要等多日
好撚想玩呀
師兄 等左幾耐送到?
我尋晚喺美森買左佢話最快要26號先送到
black Friday之後計我28號落單
順豐今日都未送到黎
搭單問

其實條cable係咩用途?

我基本上淨係睇電影,唔打機
import media洗唔洗用cable?

或者電腦輸出去Quest睇電影係咪要用cable?

利申:等緊美森送貨Oculus Quest
支援dmm咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞