[VR]好似冇乜人討論

355 回覆
5 Like 3 Dislike
唔係有D 近視鏡片可以買咩?
外國有 不過都要成60euro 仲要運過黎
另外淘寶都有得買 一舊水人仔左右
不過質素差d
有諗過買 不過唔多想用淘寶
有問題想問rift s 用家

我四眼仔有psvr+rift s
試rift s,個視角係再窄過眼鏡嘅視角少少
搞到好似睇望遠鏡咁,投入感差緊d

再試返個psvr,個視角同我個眼鏡差唔多
我想問下你地係咪都係咁??
巴打邊度BT GAME?
冇psvr 唔明你講乜
有冇試過推個rift s入d
下面個粒制 撳實佢再推向自己
近d個視角會大d
俾得起幾千銀買VR就正正經經買game support啦
香港steam已經唔算貴
有地方搵到SEED?
steam版
講開H Game,係quest有咩正H Game?我部quest 27號就到手

Oculus係香港冇保養
仲要冇得搞rma 唔送香港
集運
有做VR H game都係CM3D2 同 illusion 戀活啊 VR女友啊 最近新出就AI少女 重有比較唔出名就通常係同人制作要留意開先會知道有
Oculus唔肯寄集運
我送返去us唔係問題
佢唔肯送返黎香港
玩咗VR女友 H版 覺得都係太生硬 2小時内玩晒所有action之後退埋 都係覺得以前2d 畫風有故事好J啲
計計下 部野送咗黎喇 幾千蚊真係好抵玩
無線玩自家Game定串流玩Steam都完全無問題
串流接近無延遲,衝啦仲計

幾個朋友玩完都冇痛
唔適合玩又真係好可惜
用VD串流?
有冇用double/tri-band router??
利申: 得個垃圾5G router 唔敢買VD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞