[VR]好似冇乜人討論

355 回覆
5 Like 3 Dislike
無研究過,
只知最緊要行雙頻
而家既話買Wi-Fi 6啦,唔係下代就要買過。

VD更新左1.8,用左link一樣既技術去streaming 。
買條三米都成舊水,但VD都係百六蚊仲可以remote PC玩non VR game。

YouTube有人用VD玩boneworks
好奇一問,VD可以玩到STREAM既VR GAME嗎?
*STEAM
可以,官網有教
咁又幾好喎 可以無線玩
咁有無人推薦用咩router先流暢使用VD

共產牌就不了
但link可以一邊充電一邊玩
巴打係咪用緊VD連線
延遲感係咪好低 有D擔心因為我見VD個評分好似唔係好好
可以比美用線嗎?
係嘅話我就唔買線了
有冇外國親戚朋友我見巴哈d 台仔都買到,上去睇下可能有料到
借位

想請教下,而家quest版 beat saber係咪冇得自己入歌啦?
可以自己入歌
巴打用咩軟件入?因為我google咗好耐都搵唔到新既版本可以點入歌

Btw, oculus 公佈咗條官方出嘅oculus link cable,要成79.9美元,大家點睇?

https://youtu.be/KAu6Q-7OWk0
上網search BMBF
啱啱喺日森買咗Oculus Quest
送貨揀特快 共47000日元左右
計返仲平過官網個價

下禮拜25至29就到
The main difference is that the official cable is much thinner, lighter and more flexible, and just a single cable without the extension box halfways down it. It's not in any way improving graphics or latency.
有冇人玩pavlov vr?
有冇人同我一樣係用緊iMac,但又想玩VR
買咗quest但未到,上網睇左好多嘢都要用windows先搞到,但又唔想淨係為左佢而裝個windows
Thx 巴
老實講 我覺得太貴唔值

不過最近買咗條cable唔知點冇聲出 仲成日彈出彈入 上過reddit睇過教話重裝個軟件 但都係唔得 諗緊係cable問題定係我部電腦問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞