[VR]好似冇乜人討論

355 回覆
5 Like 3 Dislike
係,VD用買嗰個版本玩唔到Steam
要Sidequest嗰個VD先玩到

因為Oculus自己有 Oculus Link連Steam
所以禁咗VD串流
我自己Router用緊AC68U,5G好夠用
睇外國啲人話要有5G先穩
Thanks,我啱啱第一日玩唔知
咁要即買了 特價緊
G持 聖誕特價搞到買咗好多game
Beat Saber
SuperHot
必買

Journey of God
Moss
Virtual Virturl Reality
Red Matter
Apex Construct
Shadow point
預定會買

Pistol Whip
冇特價 但準備買

Steam嘅話
Boneworks ((必買
Until you fall
H3
用side quest 經BMBF down歌唔駛錢 巴打可以試吓
玩vr 個電腦最低要求要咩? 怕買左返黎部腦頂唔順
邊部vr?
買quest就唔洗連電腦都得
就係留意跟個post ,
Quest 獨立黎玩 ..咁電腦game/睇電腦片都得?

game就用link有線連/VD 無線連steamvr
片可以裝media server駁/VD直接駁電腦睇
sidequest附加野啫
quest自己行都夠玩啦
買左幾個月
唔覺sidequest有咁重要
之前down過 而家已經del埋

BTW而家仲有人用win7咩?
買左VD裝左Full function
仲有冇app推介
追完po 好似比較多人推薦quest
quest係咪無線有線同standalone都可以用 主要睇av
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞