未來人報告:淋病多於700票當選,品客少於400落選。

1001 回覆
783 Like 35 Dislike
未來人你太犀利啦

金xx
又想問下,
狼英推任之後會吾會被人抄家,清算?
未來人你太犀利啦

金xx

無人睇到我畀tips?
未來人你太犀利啦

金xx

無人睇到我畀tips?

係講就講清楚啲 真係以為自己未來人?
未來人你太犀利啦

金xx

無人睇到我畀tips?

第五場金xx,重唔撚1青楚?

我中左1,2場過關Q

屌你,先中3x1, 最後重win都中撚埋,咁都唔信先係on9囉。

有些人即使係個事實擺在眼前,佢哋都係唔會信,因為佢哋已經完全忘記了希望嗰種滋味。

所以話俾佢聽事實嘅真相,有時候唔能夠直接講,因為有時候太直接講的話,有些人心理上接受不到。

真的,我見過唔少人都係咁

我最多係見絕望令人變蠢左, 好似連未來人呢D野都信.

人類在一個國家裏最大的資產是人民的精神,而威脅整個民族的最大危機乃精神的徹底瓦解,也就是失去贏的意志與接受希望的勇氣。

給予信任嘅多少在於樓主能帶給人類往後多少的改變。若冇意吝嗇小小的信任給予他人,就不會成功。

我無咁偉大理想,我搞埋d私事就走,希望可以快d走

可唔可以講下你個時間個社會既價值觀同而家有冇分別?或者有d咩野係你果到先有既野

人與人之間更加冷漠,已經強國化,好多竹舉報撚…… 好容易被公安拉……
我過

為什麼人與人之間更加冷漠?
可唔可以舉例幾點大家討論一下個成因?

多左好多舉報撚,好好人都唔敢亂講野。
又想問下,
狼英推任之後會吾會被人抄家,清算?

689走留番去英國安享晚年啦。
有咩醫學/科學大突破?

我最多係見絕望令人變蠢左, 好似連未來人呢D野都信.

人類在一個國家裏最大的資產是人民的精神,而威脅整個民族的最大危機乃精神的徹底瓦解,也就是失去贏的意志與接受希望的勇氣。

給予信任嘅多少在於樓主能帶給人類往後多少的改變。若冇意吝嗇小小的信任給予他人,就不會成功。

可唔可以講下你個時間個社會既價值觀同而家有冇分別?或者有d咩野係你果到先有既野

人與人之間更加冷漠,已經強國化,好多竹舉報撚…… 好容易被公安拉……
我過

高登仔,連登仔同膠登仔 係咪大量比人捉?
未來人你太犀利啦

金xx

無人睇到我畀tips?

我中左1,2場過關Q
未來人你太犀利啦

金xx

無人睇到我畀tips?

我中左1,2場過關Q

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/

我真係未來撚黎架,啱啱係入場番黎,中左好多馬,第一,二場單Q過關2x3中正,唔係未來撚邊有人咁買。
未來人你太犀利啦

金xx

無人睇到我畀tips?

我中左1,2場過關Q

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/

我真係未來撚黎架,啱啱係入場番黎,中左好多馬,第一,二場單Q過關2x3中正,唔係未來撚邊有人咁買。

我過

高登仔,連登仔同膠登仔 係咪大量比人捉?

我果時都無哂燈啦
你喺邊一年返黎㚙?
你喺邊一年返黎架?
樓主係咩年份嚟架?
有咩醫學/科學大突破?

203x年,電視已是被手機淘汰,手機有個類似投射功能,投射出㴝的影像好高清。
你喺邊一年返黎㚙?

二十年後。
有咩醫學/科學大突破?

203x年,電視已是被手機淘汰,手機有個類似投射功能,投射出㴝的影像好高清。

本人用手機做過一些小實驗,將手機的影像投射去膠質的大半透明的物質上,制作立體影像嘅效果。我既方向是否正確?

未來係咪用laser投射到牆壁的projector.

定係投射到空氣到?
有咩醫學/科學大突破?

本人用手機做過一些小實驗,將手機的影像投射去膠質的大半透明的物質上,制作立體影像嘅效果。我既方向是否正確?

未來係咪用laser投射到牆壁的projector.

定係投射到空氣到?

可以較距離大細當然我果時的聲控已經可以叫個電話做好多野,唔一定射到牆,你部手機已經係投射器。
未來人你太犀利啦

金xx

無人睇到我畀tips?

我中左1,2場過關Q

我真係好有料到架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞