未來人報告:淋病多於700票當選,品客少於400落選。

1001 回覆
783 Like 35 Dislike
仲有冇人研究推背圖

劉伯溫嗰個 ?

係呀
未來人,幾時支爆幾時打WW3
仲有冇人研究推背圖

劉伯溫嗰個 ?

係呀

佢有乜啟示?
香港最後有冇獨立 同埋過程係點

樓主答下我

我黎果時都無,我果度已經無人敢提了,公安捉人捉得好勁。

如果樓主證明到自己係真係未來人,香港未來個結果已經出咗嚟,不如叫民族黨放棄把啦。

No comment, 因為二十年後呢d都唔再重要。

咁有咩係重要嘅可以講吓

一陣會開第二個未來人報告,有d野想提醒下大家。

好 巴打等你

咩app

好似依家d手機app咁,不過要配合埋其它野,[size=6]d除左4維[/size=6],依家d人都唔明還要配合天氣同情緒,,

如果你嘅app 真係行到,咁過去現在未來可以係同一個空間重疊?

個app我朋友重試緊,發生左d野我返唔到去,我重等緊佢

依家香港租房咁貴,樓主你涯唔到幾耐,
未來的身分證Visa Card又唔可以申請上網,用數據卡好貴架喎。

我係返番黎2017的我,用番自己身分,不用擔心

如果你能夠找回2017的你自己,
假設過去現在未來空間重疊係事實,
咁用穿越黑洞去白洞出,要巨大能源,相信返回過去嘅時光機至少要100年先有幾,樓主你已經超過一百歲。

呢d係你的想法,好多野唔係跟依家d人諗法而行的。

如果用好少能源既APP都可以返回過去,咁而家新出的"全息宇宙理論" 係真?

真實在他方 我們的宇宙只是個大投影!
http://www.ettoday.net/news/20131213/306628.htm

時間只是「幻象」,過去、現在與未來均同時發生(Spacious Present)!
https://www.youtube.com/watch?v=ZUzgL1NZlJM&list=PLcu4AIjBcW5z8xgN4HvmLqRkxR9Scrgqs&index=3
仲有冇人研究推背圖

劉伯溫嗰個 ?

係呀

佢有乜啟示?

你不如睇佢估未來呢廿年估得啱唔啱
當樓主返到黎呢個時候,呢個四維空間已經改變左,唔係你之前個空間

做未來撚好慘,乜鳩都要做多次睇多次聽多次

我先係 薯片當選 經濟下退 歐州爆發金融危機 全球再黎 每日更多人熊負資產跳樓 變左死城 要得2020先復甦

薯片當選我除庫畀你燒jj呀, 唔係未來撚就咪亂認呀

講還講 唔好貼圖

樓主答下我

如果樓主證明到自己係真係未來人,香港未來個結果已經出咗嚟,不如叫民族黨放棄把啦。

咁有咩係重要嘅可以講吓

好多年前高登有一個會通靈嘅巴打,
佢能夠同另一個世界嘅人通靈,佢講香港將會係人類一個重要嘅一站。香港會發生咗一啲事,之後人類慢慢走向統一,講完之後走咗啦。

你係佢?

講還講 唔好貼圖

今日fb好多人貼

樓主答下我

咁有咩係重要嘅可以講吓

佢能夠同另一個世界嘅人通靈,佢講香港將會係人類一個重要嘅一站。香港會發生咗一啲事,之後人類慢慢走向統一,講完之後走咗啦。

你係佢?

咁有咩係重要嘅可以講吓

你係佢?

個位巴打講嘅嘢,包括香港喺聖經密碼之中嘅重要位置,佢都可以講出黎。

如果樓主係未來人,你咁做有極大既生命危險,根本係反邏輯,你嘅價值觀已經唔係依家嘅人。

樓主答下我

咁有咩係重要嘅可以講吓

你係佢?

佢講統一係好定壞?
你地係咪真係咁天真以為樓主係未來人
話明小圈子選舉,當然一早配好哂票. 咁樓主知道哂票數有幾出奇?
話明小圈子選舉,當然一早配好哂票. 咁樓主知道哂票數有幾出奇?

擺明當膠黎玩下

擺明當假膠黎玩下

咁有咩係重要嘅可以講吓

你係佢?

個位巴打講嘅嘢,包括香港喺聖經密碼之
中嘅重要位置,佢都可以講出黎。

如果樓主係未來人,你咁做有極大既生命危險,根本係反邏輯,你嘅價值觀已經唔係依家嘅人。

點解會有生命危險?
我只係驚畀公安捉。
最尾果句我認同,我都經過過呢幾年火紅日子。

擺明當膠黎玩下

擺明當膠黎玩下

咁我講小 句啦,呢度d野其實都唔關我事。
我都回到過去 要點做?
同埋 未來邊啲行業都搵錢 視藝方面有冇發展
回到過去 要點做?
同埋 未來邊啲行業都搵錢 視藝方面有冇發展
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞