未來人報告:淋病多於700票當選,品客少於400落選。

1001 回覆
783 Like 35 Dislike
今日新聞 佔領行動事隔2年多後再有檢控 : 未來約千人被捕

https://lihkg.com/thread/174928/page/1

我咪講左要對屋企人好d,因為未來幾年要替你地奔跑

今日 選舉事務處「遺失」1200選委及全港選民資料

咁昜唔見 香港以後會唔會有大量假選民出現?
屌你!呢度愈來愈危險,真係要走啦2

會唔會再番黎

我都煩緊點返去

你個app ios幾多至support? 依家應該未上架

利申: IT狗
屌你!呢度愈來愈危險,真係要走啦2

會唔會再番黎

我都煩緊點返去

你個app ios幾多至support? 依家應該未上架

利申: IT狗

你果個年代係咪用swift/ Java 寫app?
定係用hyhrid programming? 如 Unity, phonegap, html5?
咁多on9信
咁多on9信

咁多on9信

係一個絕望嘅年代,比到大家希望嘅幻想係十分之重要。最重要的是樓主開口中。
咁多on9信

係一個絕望嘅年代,比到大家希望嘅幻想係十分之重要。最重要的是樓主開口中。

屌你,先中3x1, 最後重win都中撚埋,咁都唔信先係on9囉。
咁多on9信

屌你,先中3x1, 最後重win都中撚埋,咁都唔信先係on9囉。

有些人即使係個事實擺在眼前,佢哋都係唔會信,因為佢哋已經完全忘記了希望嗰種滋味。

所以話俾佢聽事實嘅真相,有時候唔能夠直接講,因為有時候太直接講的話,有些人心理上接受不到。

真的,我見過唔少人都係咁
香港 john titor?
咁多on9信

有些人即使係個事實擺在眼前,佢哋都係唔會信,因為佢哋已經完全忘記了希望嗰種滋味。

所以話俾佢聽事實嘅真相,有時候唔能夠直接講,因為有時候太直接講的話,有些人心理上接受不到。

真的,我見過唔少人都係咁

你真係好樂觀
過嚟搵呢部機?
照咁講樓主係個意識由十幾年後返左黎
咁你本身2017年既你既意識又去左邊?覆蓋左?
淋病當選左後香港人有咩反應同行動

可唔可以講多少少?

大部份人如常返工
少部份人笑柒其他人如常返工+如常返工

good question, 我會答你兩個意識都係度。
過嚟搵呢部機?

咁你而家返工咪好輕鬆

咁我可唔可以問有關外星人既野
例如到你既時間為止有冇公開露面 有冇政府公開承認佢地既存在

咁你而家返工咪好輕鬆

咪又要早起
777咁好記都唔記得,搵鬼信呀

OP 一早已經暗示咗三條七

我解釋左好多次啦

解乜撚野釋?

我解釋左好多次啦

解乜撚野釋?

https://lihkg.com/thread/162747/page/1

我解釋左好多次啦

解乜撚野釋?

https://lihkg.com/thread/162747/page/1

講左好多次3個柒頭……

咁我可唔可以問有關外星人既野
例如到你既時間為止有冇公開露面 有冇政府公開承認佢地既存在

外星人無咁快出現囉係我果度。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞