未來人報告:淋病多於700票當選,品客少於400落選。

1001 回覆
783 Like 35 Dislike
呢個post 睇到幾多人係弱智

你可以信有鬼,信有外星人,信尼斯湖水怪,點解唔可以有未來撚呀?

777好難記咩?
做咩唔講埋出黎?

上面講左啦,趴文啦。

仆街樓主之前真係有post 有暗示三條七

你可以信有鬼,信有外星人,信尼斯湖水怪,點解唔可以有未來撚呀?

777好難記咩?
做咩唔講埋出黎?

上面講左啦,趴文啦。

邊個?
真係未來人嘅話, 要留個名先, 第時都可以威威豬同人講睇過未來人開嘅post

777好難記咩?
做咩唔講埋出黎?

上面講左啦,趴文啦。

認真問,香港未來仲會唔會有雨傘運動嘅類似事件重演?如果有,係港獨抬頭?定還是已經唔會再有機會俾香港人搞港獨嘅可能性?
認真問,香港未來仲會唔會有雨傘運動嘅類似事件重演?如果有,係港獨抬頭?定還是已經唔會再有機會俾香港人搞港獨嘅可能性?

唔洗樓主答 都可以想像到
唔會再有咁大班人肯行出黎...
就算有 政府一概清場 根本唔理民意
點解樓主知咁多又唔移民
777選舉之後: 警起訴佔中三子等9人妨擾罪

https://lihkg.com/thread/174920/page/1
777選舉之後: 警起訴佔中三子等9人妨擾罪

https://lihkg.com/thread/174920/page/1

今日新聞 佔領行動事隔2年多後再有檢控 : 未來約千人被捕

https://lihkg.com/thread/174928/page/1

一陣會開第二個未來人報告,有d野想提醒下大家。

好多年前高登有一個會通靈嘅巴打,
佢能夠同另一個世界嘅人通靈,佢講香港將會係人類一個重要嘅一站。香港會發生咗一啲事,之後人類慢慢走向統一,講完之後走咗啦。

你係佢?

個位巴打講嘅嘢,包括香港喺聖經密碼之
中嘅重要位置,佢都可以講出黎。

如果樓主係未來人,你咁做有極大既生命危險,根本係反邏輯,你嘅價值觀已經唔係依家嘅人。

點解會有生命危險?
我只係驚畀公安捉。
最尾果句我認同,我都經過過呢幾年火紅日子。

正正係你有活過火紅的日子,為什麼你要在係這敏感的日子返來?
你嘅舉動,已經透露左你嘅立場,比人發現你,已經危險。

我年頭返左來啦,我唔係揀呢個時候回來的。

你年頭返嚟,但你係連登嘅第一個post係上年11月
特首選舉剛結束,當選新特首的林鄭月娥表示首要團結社會之際,警方即落案起訴多名參與佔領行動人士,指他們違反「公眾妨擾罪」。除了公民黨陳淑莊在facebook今早收到警方通知落案,起訴她兩年前參加佔中。羅冠聰稱,佔中三子即戴耀廷、陳健民、朱耀明、在佔運期間擔任咪手的立法會議員邵家臻、社民連黃浩銘等同樣被控。
今日新聞 佔領行動事隔2年多後再有檢控 : 未來約千人被捕

https://lihkg.com/thread/174928/page/1

我咪講左要對屋企人好d,因為未來幾年要替你地奔跑

一陣會開第二個未來人報告,有d野想提醒下大家。

好多年前高登有一個會通靈嘅巴打,
佢能夠同另一個世界嘅人通靈,佢講香港將會係人類一個重要嘅一站。香港會發生咗一啲事,之後人類慢慢走向統一,講完之後走咗啦。

你係佢?

個位巴打講嘅嘢,包括香港喺聖經密碼之
中嘅重要位置,佢都可以講出黎。

如果樓主係未來人,你咁做有極大既生命危險,根本係反邏輯,你嘅價值觀已經唔係依家嘅人。

點解會有生命危險?
我只係驚畀公安捉。
最尾果句我認同,我都經過過呢幾年火紅日子。

正正係你有活過火紅的日子,為什麼你要在係這敏感的日子返來?
你嘅舉動,已經透露左你嘅立場,比人發現你,已經危險。

我年頭返左來啦,我唔係揀呢個時候回來的。

你年頭返嚟,但你係連登嘅第一個post係上年11月

趴文啦,我返番㴝2017的我度呀,唔係特然爆個人出㴝呀巴打。
屌你!呢度愈來愈危險,真係要走啦2
屌你!呢度愈來愈危險,真係要走啦2

會唔會再番黎

我都煩緊點返去
2017香港=1947台灣,走得嘅好走啦
2017香港=1947台灣,走得嘅好走啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞