未來人報告:淋病多於700票當選,品客少於400落選。

1001 回覆
783 Like 35 Dislike
John Titor 係咪用同你一樣既技術番嚟?
恆指今年會點
想知自己到底可唔可以戒丁成功
留名

其實正路佢都唔會知
你會唔會知道過去既陌生人幾時戒丁?
Sorry認真左
John Titor 係咪用同你一樣既技術番嚟?

邊個黎?

其實正路佢都唔會知
你會唔會知道過去既陌生人戒唔戒到丁?
Sorry認真左

其實正路佢都唔會知
你會唔會知道過去既陌生人幾時戒丁?
Sorry認真左

你揸住隻雀仔問我隻雀仔生定死,點答
認真,之前追開外星人個帖都信

睇埋報告二個帳樓主開分身自己推扮驚訝之後真係屌左聲

真係未來黎有咩可能講唔出係777票當選,咁都記唔到?

我得一個acct,絕無分身
世界局勢有乜大變動?
世界局勢有乜大變動?

202x年,艾瘋終於推出無邊電話 frameless mobile phone, 記住係真正無邊唔係依家d垃圾無三邊又話自己無邊。
世界局勢有乜大變動?

202x年,艾瘋終於推出無邊電話 frameless mobile phone, 記住係真正無邊唔係依家d垃圾無三邊又話自己無邊。

202x年, robot bar 興起, robot 開始大量走進我們生活。

腦魔都

你未來黎,有冇最準確數字?
無就收皮啦。

未來人都無咁好記性啦,呢d垃圾小圈子野記咁清楚做乜鳩?

777 咁易記都記唔到
未來冇人嗌佢柒柒柒咩
留名拜神
你未來黎,有冇最準確數字?
無就收皮啦。

未來人都無咁好記性啦,呢d垃圾小圈子野記咁清楚做乜鳩?

777 咁易記都記唔到
未來冇人嗌佢柒柒柒咩

係都要迫鳩我講,如果我嚮個777出黎,實會被推上報,到時共國知道會點?實夾鳩我搭洗頭艇上去啦,到時就吞得撚啦。
其實我有個post,大題都暗示左啦,3條7頭乜乜乜,唔信你查下啦,訓啦柒頭唔好疑神疑鬼。
世界局勢有乜大變動?

202x年, robot bar 興起, robot 開始大量走進我們生活。

到時咪好多人失業
請問香港有咩轉變?越黎越多新市鎮?人工島有無起?比起以前係咪更加繁榮?
竟然可以睇未來人開既post, 好榮幸
下任特首是誰?
下一個開左?
利物浦拎左冠軍未?
利物浦拎左冠軍未?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞