未來人報告:淋病多於700票當選,品客少於400落選。

1001 回覆
783 Like 35 Dislike
呢個post 睇到幾多人係弱智

你可以信有鬼,信有外星人,信尼斯湖水怪,點解唔可以有未來撚呀?

777好難記咩?
做咩唔講埋出黎?

上面講左啦,趴文啦。
呢個波膽係馬會黎講最多值3倍

開哂3x1噃

好多年前高登有一個會通靈嘅巴打,
佢能夠同另一個世界嘅人通靈,佢講香港將會係人類一個重要嘅一站。香港會發生咗一啲事,之後人類慢慢走向統一,講完之後走咗啦。

你係佢?

佢講統一係好定壞?

當你知道一部事實嘅時候,你唔會咁問因為唔重要。

當時要問詳細一啲要PM佢,唔係嗰個答,
佢分開每個人email一部份嘅答案,但要應承不能講出嚟。我哋叫做種子答案。

咁有趣!? 咁你記唔記得個post咩名

我為什麼信佢,因為我哋看過之後,佢可以刪除一切較為重要的訊息包括post.

你想知多啲可以上網search 佢提過嘅人"高登民"自己估將來係點。相信這些不是重要訊息。

佢所提的人,到了這個世界之後刻意用的名字。

巴打可唔可以講多D, google search 左 "高登民" 但唔知有咩關係

有無多d資料?

應承過之前嘅巴打唔可以講,你哋冇看過種子email ,就算俾你地確認左邊個係「高登民」,都好難解密。

我係試驗品㴝,返㴝當然有d私心,呢年係我同某人相遇,有d野想攪清楚

如果樓主真係試驗品,咁而家你已經出現技術問題,你返來好可能不是同一個時間軸的過去,這個空間的過去,未必完全是你原本來的時間軸的過去。所以你想搞清楚嘅事件未必係絕對。

但見唔見佢個主動權係我度,有d野可能真係會改變,如果係我都可能唔想返去。

私事方面:
唔想返去,都唔係解決問題的根本辦法,
你現在見咗佢,未來有機會改變,而這個改變,會令你產生更多嘅疑惑。

公事公面:
因為你唔係選擇回到,過去的重要日子,咁其實可唔可以透露一下你嘅任務係咩?

其實我一路唔敢試,如果我依家做d野同以前唔同,會唔會真係有bitterfly effect? 如果有真係好大鑊。

用app加上天氣lab如真係成功咗,你同你個friend已經證明左這個世界有無限咁多個宇宙,已經係偉人,世界真係投射出來的影像宇宙,可以係同一個空間重疊,butterfly Effect一定有,問題係我哋如何令到這個effect走向正面嘅效果。

其實重有好多野要解決但我同佢已經contact唔到

仲有咩重要嘅嘢要解決?
如果真係咁既話,我地又有無可能改變到未來?

如果真係未來,從第一天OP開這post開始已經有微妙變化,佢講越多未來的野,如你能夠諗到解決辦法,而這個辦法又能更多人知道。咁個世界就會慢慢改變。

我又唔係咁睇,只要我乜都跟留以前咁……

已經無可能啦 有butterfly effect啦

btw
你係咪係另一個時間線黎左呢度咋 我個未來唔係咁撚灰吓嘛
d人咁認真做乜 一齊笑下咪算囉
d人咁認真做乜 一齊笑下咪算囉

萬一係真呢 我唔會咁快dismiss佢講嘅野但係又唔會信哂 遲啲就知係真定假

好多年前高登有一個會通靈嘅巴打,
佢能夠同另一個世界嘅人通靈,佢講香港將會係人類一個重要嘅一站。香港會發生咗一啲事,之後人類慢慢走向統一,講完之後走咗啦。

你係佢?

佢講統一係好定壞?

佢分開每個人email一部份嘅答案,但要應承不能講出嚟。我哋叫做種子答案。

我為什麼信佢,因為我哋看過之後,佢可以刪除一切較為重要的訊息包括post.

你想知多啲可以上網search 佢提過嘅人"高登民"自己估將來係點。相信這些不是重要訊息。

巴打可唔可以講多D, google search 左 "高登民" 但唔知有咩關係

有無多d資料?

應承過之前嘅巴打唔可以講,你哋冇看過種子email ,就算俾你地確認左邊個係「高登民」,都好難解密。

我記得幾年前好似斯諾登or維基解密都有提過香港會發生一啲大事改變世界,但到而家都好似無咩發生
好撚on 9

有無多d資料?

我記得幾年前好似斯諾登or維基解密都有提過香港會發生一啲大事改變世界,但到而家都好似無咩發生

睇聖經密碼中的香港,好過睇咩斯諾登或者維基密碼。聖經密碼我都唔識睇,係之前嗰位巴打講解先至了解當中的玄機。

有無多d資料?

睇聖經密碼中的香港,好過睇咩斯諾登或者維基密碼。聖經密碼我都唔識睇,係之前嗰位巴打講解先至了解當中的玄機。

邊度有得睇?
真係未來人嘅話, 要留個名先, 第時都可以威威豬同人講睇過未來人開嘅post

有無多d資料?

本來諗住高登再冇人講未來重要既嘢,冇想過咁多年之後會有位未來人回到香港2017,講將來嘅事。

一百年之後人類回顧這段歷史,"高登仔"將成為佳話。

大家活在其中係完全感覺唔到。

有無多d資料?

邊度有得睇?

冇得睇,因為網上嘅外國人係唔會幫香港人將聖經密碼中的香港發生嘅事解密。
john titor 都唔識
唔係仲有人信佢呀
點解可以預測得咁準

如果樓主真係試驗品,咁而家你已經出現技術問題,你返來好可能不是同一個時間軸的過去,這個空間的過去,未必完全是你原本來的時間軸的過去。所以你想搞清楚嘅事件未必係絕對。

但見唔見佢個主動權係我度,有d野可能真係會改變,如果係我都可能唔想返去。

私事方面:
唔想返去,都唔係解決問題的根本辦法,
你現在見咗佢,未來有機會改變,而這個改變,會令你產生更多嘅疑惑。

公事公面:
因為你唔係選擇回到,過去的重要日子,咁其實可唔可以透露一下你嘅任務係咩?

其實我一路唔敢試,如果我依家做d野同以前唔同,會唔會真係有bitterfly effect? 如果有真係好大鑊。

用app加上天氣lab如真係成功咗,你同你個friend已經證明左這個世界有無限咁多個宇宙,已經係偉人,世界真係投射出來的影像宇宙,可以係同一個空間重疊,butterfly Effect一定有,問題係我哋如何令到這個effect走向正面嘅效果。

其實重有好多野要解決但我同佢已經contact唔到

仲有咩重要嘅嘢要解決?

技術上嘅問題可以講嚟聽下喎

如果真係未來,從第一天OP開這post開始已經有微妙變化,佢講越多未來的野,如你能夠諗到解決辦法,而這個辦法又能更多人知道。咁個世界就會慢慢改變。

btw

有butterfly effect但唔係萬能架,好似運作中的一台超級電腦,只要唔破壞佢,

佢可以持續運作好長時間而不受外界影響,一個國家政策已經確立左,

好多人嘅利益已經安排,已經決定咗,係改變唔到。

中央領導的潛意識,是排斥民主的,

所以說中共會走向民主,不太可能,

現在要急於豎立起全球化的大旗,北京想當世界領袖,

香港是亞洲重要金融港口,一定要及早同香港各界商討部署,

未來可能有一些政策連做台戲都未做,就急於要港人接受,

未來中國, 走向軍國主義的機率非常高,走向戰爭之路,難以避免,

(東亞稱霸 豎立起全球化的大旗 )

如果真係未來人,從第一天OP開這post開始已經有微妙變化,

佢講越多未來的野出黎,如果你能夠諗到解決辦法,

而這個辦法又能更多人知道。咁個世界就會慢慢改變。

咁做的話,人類嘅未來唔再係根據既有嘅預言發展方向,

包括推背圖包括聖經密碼,根據以上情況,樓主既出現係非常之重要。
世界局勢有乜大變動?

202x年,艾瘋終於推出無邊電話 frameless mobile phone, 記住係真正無邊唔係依家d垃圾無三邊又話自己無邊。

202x年, robot bar 興起, robot 開始大量走進我們生活。

你同你個friend都係IT人。
習總話要興起機械人革命,所以你嗰個嘅年代應該有大量嘅中國機械人,以前有位巴打講過香港未來IT業好差,因為2021之後香港經濟慢慢放緩走向好以日本20多年咁來經濟下滑,如果香港人想發展it技術,去深圳,去加拿大,定係去澳洲好?未來去上述三達地方會唔會俾人歧視?

我咁問係因為,好擔心香港IT人前途問題。

你冇講過,但相信你嗰個年代,大陸嘅國策已經係軍國主義,不久將來大陸人係開始勁排外,佢地連香港人都唔會當自己友,走去外國,向鬼佬眼中,香港人=中國人,向大陸人眼中,香港人=外人,三腳仔,兩邊不是人。

香港而家嘅上層職位慢慢有大陸人取代,下層職位已經大部份由大陸人做。

香港IT人要去邊度發展好?

OP 可唔可以講多少少

btw

有butterfly effect但唔係萬能架,好似運作中的一台超級電腦,只要唔破壞佢,

佢可以持續運作好長時間而不受外界影響,一個國家政策已經確立左,

未來中國, 走向軍國主義的機率非常高,走向戰爭之路,難以避免,

如果真係未來人,從第一天OP開這post開始已經有微妙變化,

包括推背圖包括聖經密碼,根據以上情況,樓主既出現係非常之重要。

我明 你講緊嘅係人類free will嘅重要性 仲有改變嘅機會

咁你信唔信new age/cobra/the event? 佢地講緊嘅係一個好正面啲轉向
未來嘅我會唔會仲係一個廢青
有晒劇本

btw

我明 你講緊嘅係人類free will嘅重要性 仲有改變嘅機會

咁你信唔信new age/cobra/the event? 佢地講緊嘅係一個好正面啲轉向

每一次重大條事件嘅發生,都等同人類考試嘅成績表,重大事件嘅發生不代表,走向好方面,可以走向壞方面,你將地球想像成一個宇宙的卵子,只有健康嘅文明先至可以走出去先至可以持續發展,香港係人類最重要的一站,決定人類可唔可以持續發展,定係現今人類文明係一個失敗嘅文明。以前美國嘅立國係靠外來嘅力量,我哋學習左啦,我都學習左好多野,但美國人嘅成績唔係完全係美國人嘅成績,現在我哋無任何嘅力量去幫助我哋,係真真正正靠我哋自己嘅力量去交出成績表。

人類嘅出現唔係偶然,只可以講人類嘅文明,逆境塑造勇者,順境創造怪物,未來的香港最後一站的考驗,越能夠勇於承受不幸的人,將可享有偉大聖靈的榮耀,不因逆境而沮喪的人,亦不因榮耀而忘形。

未來將會係人類歷史嘅轉折點,人類是否能持續發展的重要因素之一在於有一個優秀,清醒,永遠追隨的敵人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞