未來人報告:淋病多於700票當選,品客少於400落選。

1001 回覆
783 Like 35 Dislike
我先係 薯片當選 經濟下退 歐州爆發金融危機 全球再黎 每日更多人熊負資產跳樓 變左死城 要得2020先復甦

薯片當選我除庫畀你燒jj呀, 唔係未來撚就咪亂認呀
連登真係好多精神病

我先係 薯片當選 經濟下退 歐州爆發金融危機 全球再黎 每日更多人熊負資產跳樓 變左死城 要得2020先復甦

留名睇走數

留名睇走數

用下腦,薯片同泛民行得咁埋,重要生果報日日撐,小學雞都知這是死亡之吻,港豬點解一d進步都無?
淋病當選左後香港人有咩反應同行動

可唔可以講多少少?

大部份人如常返工
少部份人笑柒其他人如常返工+如常返工

又唔好咁灰
可能有奇積呢

奇蹟有幾種既,有一種係連笑都廢事,另一種係賽翁失馬,禍後是福
淋病當選左後香港人有咩反應同行動

可唔可以講多少少?

大部份人如常返工
少部份人笑柒其他人如常返工+如常返工

又唔好咁灰
可能有奇積呢

奇蹟有幾種既,有一種係連笑都廢事,另一種係賽翁失馬,禍後是福

v
還有3天就證明我有多堅
平行時空人報告: 高達8成半豬仔表示後悔支持真俊華

你個平行時空有冇強國共產黨架?
可能唔只700

可能係788

我咪話左多於700票囉

你個平行時空有冇強國共產黨架?

沒有共產黨就沒有真俊華
留名睇樓主柒
留名睇樓主柒

你會失望囉
2019係咪成街垃圾?

點解嘅?

淋病 732 票
可能唔只700

可能係788

我咪話左多於700票囉

你咁籠統

天機不能洩漏太多,會有危險架,洩多樣,膠波會繼續做 財爺
你個未來同我個未來唔同...
第一轉兩個都五百幾,第二轉品客61x ....
下期六合彩咩Number

我問番你早三期六合彩你都唔記得啦

早三期六合彩即係第31期,攪出號碼為 1,2,11,19,40,48,特別號碼為4

-
做乜係要自己呃自己啦?
劇本已寫好,班演員都盡力演,想有奇蹟?下次啦
下期六合彩咩Number

我問番你早三期六合彩你都唔記得啦

早三期六合彩即係第31期,攪出號碼為 1,2,11,19,40,48,特別號碼為4

你google梗係知啦,邊有人記得前幾期d nimber架

-
做乜係要自己呃自己啦?
劇本已寫好,班演員都盡力演,想有奇蹟?下次啦

以目前情況去估計, 當選一方高於689乃非"過分樂觀"的推測。

當選一方乜重有懸念咩?唔好再哂時間啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞